VELKOMMEN TIL MATCHRACE

Teambuilding & teamudvikling på Fyn

Oplevelser til søs hvor samarbejde, kommunikation og vidensdeling er i fokus

Sejlsporten som teambuilding tæt på Odense

I sejlsporten handler det om at samarbejde, så alle når til tops. Derfor giver teambuilding events på en båd rigtig god mening.

Vores events finder sted i Middelfart, kun 30 min. fra Odense. I Matchracecenteret i Middelfart er der blevet skabt mange profesionelle sejlere. Yderligere bruger mange elite sejlere fra hele verden, centeret som træningsbase. Her findes nemlig perfekt farvand til at blive endnu dygtigere. Det er dermed også det perfekte sted for dig og dit team til jeres udvikling.

Vidensdeling er nøgleordet

Sejlsporten er den mest vindende sportsgren i Danmark. Dette skyldes netop, at sejlerne arbejder sammen og deler deres viden med hinanden. Denne indstilling er inspirerende og er dermed ombord på bådende til vores events. Dette kan bruges i enhver virksomhed efterfølgende.

Bedre sammenhold på arbejde

En god dag i uvante rammer, med nærhed og fælles oplevelse.

Præcis og klar kommunikation

Bliv skarp på at give og modtage effektiv og hurtige opgaver.

God og konstruktiv feedback

Skab en ærlig og konstruktiv feedback kultur.

Vidensdeling i fokus

Bliv bedre til at dele viden på tværs af organisationen.

ee

Giv dit team nye udfordringer med en oplevelse til søs

Eventet byder på inspirerende og relevant arbejdsmiljø til søs. Ved at tage dit team fra den vante fynske landjord, sættes samarbejde, kommunikation og vidensdeling i helt nyt fokus. Teamet vil blive udfordret i de uvante omgivelser, hvilket giver erfaringer, som kan tages med videre til virksomheden.

På Fyn træner nogle af de dygtigste sejlere i Danmark. Disse sejlere bliver jeres instruktører. Og med hjælp fra de professionelle instruktører vil I opleve følelsen af succes når båden sejler og I, sammen, lykkes med opgaven. Sådan en fælles unik oplevelse huskes og forstærker relationer.

Jeg har prøvet mange forskellige typer Teambuilding, men denne ligger absolut i toppen, tak for en kanon eftermiddag på vandet.
Jesper Marcher

Ammega, Internal Sales

Hvad er Matchrace?

Matchrace er den sejladsform, som I skal sejle til eventet. Det foregår ved at 100% identiske både dyster på korte og simple kapsejladsbaner i det fynske farvander alle opgaverne.

 

Alle kan være med

Uanset om man er rutineret sejler, eller aldrig har set en kapsejladsbåd før, kan man være med til vores teambuilding events.

Alle events starter ud med en intro i Matchracecenteret. Her bliver rollerne på båden forklaret, så alle deltagere ved hvad der skal foregå på vandet. Alle får udleveret sejlertøj og redningsveste og går sammen med deres instruktører ombord på båden. Inden kapsejlsladsets start, trænes der med hjælp fra instruktørerne, så I får styr på samarbejdet og kommunikationen ombord.

Herefter vil selve kapsejladset gå i gang og I vil opleve en kombination af 100% lydløs sejlads og et konkurrence element, som giver teamet en masse energi.

Teambuilding via matchracing er unikt idet vi kan stille et team en meget kompleks opgave, som ender med at lykkes. Dette er direkte relaterbar til dagligdagen i virksomheden.

Virksomheden Fjernvarme Fyn har været med ombord til et af vores events.
Læs her hvad de fik ud af oplevelsen.

 

Teambuilding instruktører

Michael Hansen

OL-deltager og aktiv landsholdssejler

Katrine Bendix

VM-medaljevinder i 49’er

Martin Aamann

Topsejler i Laserjolle

André Højen

Landsholdssejler i Finn-jolle

Fokus på indhold og udbytte

Personprofiler

Med basis i holdets personprofiler, kan vi sammensætte events, hvor vi fokuserer på at udnytte forskelligheder ombord

Kommunikation

Båden er et optimalt miljø at træne og teste præcis og klar kommunikation. Vi sætter situationer op, som stiller krav til dette.

Vidensdeling

Dansk sejlsport har en fantastisk kultur omkring vidensdeling, som sikrer at vi vinder medaljer til OL

Vi elsker glade kunder

Historien om sejlernes evne til at vidensdele, har vi taget til os. Der er et stort potentiale og vores matchrace event var en super måde at tydeliggøre vigtigheden i leder-teamet.
Gitte Lykke Hansen

HR-chef, Fjernvarme Fyn

“Jeg kan på det varmeste anbefale DK Sejlsports arrangement, som jeg deltog i i går. Der var særdeles kompetente og venlige instruktører, som gav os kyndig råd og vejledning og vi havde en dejlig aften på vandet.”
Susanne Buskov

Advokat, Interlex Advokater

De bedste teambuilding-kroner jeg nogensinde har investeret. En fantastisk oplevelse for alle!
Søren Laursen

Adm. Direktør, Finanssektorens uddannelsescenter

Er du nysgerrig?

 

Få 3 eksempler på teambuilding-events med priser og programforslag

Sejl med os på Fyn

 

Vore lokation på Fyn er nøje udvalgt ud fra kriterier omkring bådtyper og ikke mindst farvandet, er altafgørende.

 

Middelfart 
I Middelfart findes Danmarks største matchracecenter, Match Racing Denmark, med 17 både liggende. Centeret er placeret i Fænøsund, som ligger midt i Naturpark Lillebælt. Her findes mange spændende lokationer og faciliteter, som kan bruges til alt fra små team-events til store firmafester.

I Match Racing Denmark er der gennem tiden blev skabt en række professionelle sejlere, samt mange elite sejler bruger stedet som trængningsbase. Dette skyldes bl.a. det perfekte farvand.

VI SVARER INDEN 24 TIMER

Få et uforpligtende tilbud

  Dine oplysninger

  Deltagere

  Varighed

  Arrangementtype

  Hvor vil du sejle fra

  01

  Type?

  02

  Hvor mange?

  03

  Længde