VELKOMMEN TIL MATCHRACE

Teambuilding & teamudvikling tæt på Kolding

Oplevelser til søs, med fokus på samarbejde, kommunikation og vidensdeling

Sejlsport som teambuilding

Som virksomhed og som team kan man lære utrolig meget af den danske sejlsport. Sporten handler nemlig om at samarbejde, dele sin viden og kommunikere rigtigt, hvis man vil opnå succes. Teambuilding på en båd giver dermed rigtig god mening.

Du har muligheden for at tage dit team med ombord til kapsejlads og lære sejlsportens tips og tricks til at nå til tops. Med events i Middelfart, kun en halv time fra Kolding kan vi give dig og dit team en unik oplevelse til søs, hvor i vil komme tættere på hinanden. Der vil også være mulighed for at få afholdt et event i Kolding.

Vidensdeling er nøgleordet

Sejlsporten er den mest vindende sportsgren i landshold et HOLD. Denne indstilling er med ombord på bådende til vores events og kan bruges i enhver virksomhed efterfølgende.

Bedre sammenhold på arbejde

En god dag i uvante rammer, med nærhed og fælles oplevelse.

Præcis og klar kommunikation

Bliv skarp på at give og modtage effektiv og hurtige opgaver.

God og konstruktiv feedback

Skab en ærlig og konstruktiv feedback kultur.

Vidensdeling i fokus

Bliv bedre til at dele viden på tværs af organisationen.

ee

Oplev fællesskabet med et event til søs

Med mulighed for sejlads i Kolding Havn eller i Middelfart ganske tæt på, kommer dit team fra den velkendte landet. Teambuilding i uvante omgivelser skaber nyt fokus omkring samarbejde, kommunikation og vidensdeling. Vores events byder på et inspirerende og relevant arbejdsmiljø.

I vil på dagen med hjælp fra dygtige professionelle instruktører, opleve følelsen af succes når båden sejler og I, sammen, er lykkes med opgaven. En dag, som vil huskes og forstærke jeres relationer.

Tak for en SUPER dag i går.

Det var uden tvivl en kæmpe succes og oplevelse for alle – det var helt sikkert lige DÉT, gruppen trængte til, og det har helt sikkert rykket gruppen endnu tættere sammen i en positiv og optimistisk ånd.

Dorte Olivarius

PA to CEO, AFA JCDecaux A/S

Hvad er Matchrace?

Matchrace er den sejladsform, som I skal sejle til eventet. 100% identiske både dyster på korte og simple kapsejladsbaner og det er udelukkende jer, som styrer hvordan det skal gå. I vil have en professionel instruktør med ombord på jeres båd, men det er udelukkende jer, som bemander alle opgaver.

 

Alle kan være med

Uanset sejlererfaring eller ej kan man være med til vores teambuilding events. Der er ingen krav og vi er vant til at sejle med helt nybegyndere.

Eventet starter nemlig med en intro, hvor rollerne på båden beskrives så alle ved hvad der skal foregå og alle føler sig trygge. Herefter får alle udleveret sejlertøj og redningsveste og går sammen med instruktørerne ombord. De vil give nærmere introduktion til de enkelte opgaver. I vil inden kapsejladsets start, træne med jeres instruktør, hvor I får styr på samarbejdet og kommunikationen ombord. 

Kapsejladset går nu i gang. I vil opleve en kombination af 100% lydløs sejlads og et konkurrence element, som giver teamet en masse energi når der skal dystes mod venner og kollegaer. 

Ved matchracing kan vi stille et team en meget kompleks opgave, som ender med at lykkes, hvilket er unikt og direkte relaterbar til dagligdagen i virksomheden.

Teambuilding instruktører

Michael Hansen

OL-deltager og aktiv landsholdssejler

Katrine Bendix

VM-medaljevinder i 49’er

Martin Aamann

Topsejler i Laserjolle

André Højen

Landsholdssejler i Finn-jolle

Fokus på indhold og udbytte

Personprofiler

Med basis i holdets personprofiler, kan vi sammensætte events, hvor vi fokuserer på at udnytte forskelligheder ombord

Kommunikation

Båden er et optimalt miljø at træne og teste præcis og klar kommunikation. Vi sætter situationer op, som stiller krav til dette.

Vidensdeling

Dansk sejlsport har en fantastisk kultur omkring vidensdeling, som sikrer at vi vinder medaljer til OL

Vi elsker glade kunder

Det var uden tvivl en kæmpe succes og oplevelse for alle – det var helt sikkert lige DÉT, gruppen trængte til, og det har helt sikkert rykket gruppen endnu tættere sammen i en positiv og optimistisk ånd.

Dorte Olivarius

PA CEO, AFA JCDecaux as

Jeg kan på det varmeste anbefale DK Sejlsports arrangement, som jeg deltog i i går. Der var særdeles kompetente og venlige instruktører, som gav os kyndig råd og vejledning og vi havde en dejlig aften på vandet.”

Susanne Buskov

Advokat, Interlex Advokater

De bedste teambuilding-kroner jeg nogensinde har investeret. En fantastisk oplevelse for alle!

Søren Laursen

Adm. Direktør, Finanssektorens uddannelsescenter

Er du nysgerrig?

 

Få 3 eksempler på teambuilding-events med priser og programforslag

VI SVARER INDEN 24 TIMER

Få et uforpligtende tilbud

  Dine oplysninger





  Deltagere

  Varighed

  Arrangementtype

  Hvor vil du sejle fra

  01

  Type?

  02

  Hvor mange?

  03

  Længde