VIDENSDELING I SEJLSPORT

Bæredygtig kultur med vidensdeling i fokus

Skarp relation mellem dansk sejlsports succes og dagligdagen i virksomheder.

 

ee

Danmark – en olympisk stormagt

De sidste 70 år har kun to lande vundet flere OL-guldmedaljer i sejlsports end Danmark.

I perioden fra 1948, hvor OL-sejladserne begyndte at få bredde i alle klasser, og frem til i dag, har Danmark vundet i alt 12 olympiske guldmedaljer i sejlsport. Det tal bliver kun overgået af USA og Storbritannien med Danmark som nummer tre på listen efterfulgt af Spanien og dernæst med et spring til de næste.

Danmark har i perioden også vundet seks sølvmedaljer og otte bronzemedaljer. Sejlsport er i særklasse Danmarks stærkeste OL-disciplin, og det er samtidig en idrætsgren, der markerer Danmark som en olympisk stormagt.

Vidensdeling i fokus

En kultur hvor man deler alt viden, for at løfte det fælles niveau.

Stærke mikro-miljøer

Udviklingsmiljøer som skaber talenter kontinuerligt

Makro-miljøer som udfordrer

Udfordringer på højere niveau med flere krav

25-50-25 Reglen

Varieret træning og modstand i dagligdagen

Derfor er successen vedvarende

Gode udviklingsmiljøer skaber den fornødne talentmasse. Allerede tidligt i sejlerkarierren bliver vidensdeling brugt aktivt og er en del af den kultur sejlerne vokser op med. Man arbejder desuden med en model som hedder 25-50-25, som skaber en varieret og inspirerende træningsrytme.

Vidensdeling er nøgleordet.

I modsætning til mange andre lande, er det danske landshold et HOLD. De rejser sammen, bor sammen, spiser sammen og træner sammen. At udfordre hinanden og dele erfaringer ligger dybt i danske sejleres DNA og selvom man kæmper om samme nationsplads, ved man at bedre træningskollegaer, giver bedre resultater. Man gør groft sagt sin værste konkurrent, til den største hjælper.

Sejl med os, hvor
det passer dig