VELKOMMEN TIL DKSEJLSPORT

Aktiv polterabend på vandet

Giv den kommende gom eller brud en oplevelse de sent vil glemme

Alle kan være med

Match race er en perfekt sport til et polterabend. Alle kan nemlig være med, uanset om I har sejlet før eller ej. Dygtige instruktører er med jer ombord hele dagen – De sørger for sikkerheden og for at I lære alt I skal vide om båden og sporten.

Instruktørerne er med jer under hele sejladsen, men når selve racet går i gang, er de kun med af sikkerhedsmæssige årsager. Her er det nemlig jer selv, som styrer bådene – hvilke tov der hives hvornår, hvornår båden skal dreje og hvordan I kommer forbi konkurrenterne.

Brug sejlsporten til jeres polterabend

Ønsker I et aktivt polterabend med fuld fart og masser af konkurrence? Så kom med ombord på match race bådene, hvor I på rekordtid lærer at sejle, for derefter at dyste mod hinanden, i kapsejlads.

Træk den kommende gom eller brud med til søs til et race med masser af fart og action. I hold fordeles I på bådene, lærer sporten og båden at kende og derefter, kæmper I om at komme først gennem banen på vandet.

ee

Det praktiske 

Sejl match race til jeres polterabend fra enten Aarhus, København eller Middelfart. I kan være op til 36 deltagere, hvor I på bådene deles op i hold af 4-5 personer.

I bestemmer selv, om I vil være på vandet i 2, 3 eller 4 timer.

Der er mulighed for at tilkøbe medaljer og/eller præmier til vinderne af dagens race.

VI SVARER INDEN 24 TIMER

Få et uforpligtende tilbud

  Dine oplysninger
  Deltagere

  Varighed

  Arrangementtype

  Hvor vil du sejle fra

   Dine oplysninger
   Deltagere

   Varighed

   Arrangementtype

   Hvor vil du sejle fra


   Sejl med os, hvor det passer dig

    

   Vore lokationer er nøje udvalgt ud fra kriterier omkring bådtyper og ikke mindst farvandet, er altafgørende.

   Aarhus
   Sejl med fra Aarhus Internationale Sejlsportscenter. Med placering helt ud til vandkanten tilbyder sejlsportscenteret spændende elitesportsmiljø og fantastisk udsigt.

   Middelfart
   I Middelfart ligger Danmarks største center med hele 17 både. Vi er placeret i det smukke Fænøsund midt i Naturpark Lillebælt. Her er mange spændende lokationer og faciliteter.

   København
   Nær København har vi både liggende i Skovshoved. I havnen er der adgang til restauranter og det hyggelige område er perfekt til et godt polterabend.