VELKOMMEN TIL MATCHRACE

VIP-events der styrker relationer & huskes i mange, mange år

Udfordre jeres netværk, kunder eller samarbejdspartnere,
til en dyst i samarbejde og kommunikation

Derfor skal du bruge sejlsport til VIP-events

Oplev, grin, snak, tænk og slap af. Dét er en del af opskriften på en god dag. Frisk luft, havudsigt og ikke mindst masser af sjove aktiviteter for alle er den sidste del. Den sørger vi for!

Få mulighed for at møde dine kollegaer og samarbejds-partnere eller leverandører på en anden måde end til daglig. Hvorfor ikke kombinere det med frisk luft og havudsigt?

Vores events er skræddersyet til deltagerne. Når personaleforeninger eller virksomheder skal forkæle kollegaer eller forretningsforbindelser, handler det om at være sammen på tværs af alder, køn og eksempelvis afdelinger. Derfor er forskellige aktiviteter en god måde at aktivere alle. Nogle kan sejle, mens andre roer kajak eller fanger krabber. Der er noget for enhver smag.

Tættere relationer til kunder

En god dag i uvante rammer, med nærhed og fælles oplevelse.

Præcis og klar kommunikation

Bliv skarp på at give og modtage effektive og hurtige opgaver.

Øget trivsel og sammenhold

I lykkes med en kompleks opgave, og skaber succesoplevelser.

Oplevelser der huskes

Uvante rammer der sikrer at oplevelsen huskes

Tak for et super arrangement. Dygtige instruktører, god stemning, fede både og dejligt vejr – en af de allerbedste dage, vi har haft i gruppen 🙂 Lars Knudsen

Rolltech, Managing Director

ee

Giv dig selv og dine kollegaer, kunder eller venner en unik oplevelse til søs

Gennem en professionel vejledning og træning af instruktøren, vil deltagerne på et par timer være klar til at konkurrere mod hinanden i kapsejlads. Instruktionen foregår på et niveau hvor alle kan være med, uanset deltagernes tidligere kapsejladserfaring.

Hvis man vil vinde kapsejladserne, kræver det at alle ombord deltager koncentreret og sammen får båden til at sejle optimalt. Efter et par timers træning bliver i sluppet løs og skal på egen hånd sejle kapsejlads mod de andre både!

Er du nysgerrig?

 

Få 3 eksempler på VIP-events med priser og programforslag

Sejl med os, hvor det passer dig

 

Vore lokationer er nøje udvalgt ud fra kriterier omkring bådtyper og ikke mindst farvand. Sikkert farvand, hvor der er gode forhold til at have gæster med på vandet, er altafgørende.

Aarhus
I Aarhus har vi hos DKsejlsport otte både liggende permanent og kan afholde events i enten Kaløvig eller ved Aarhus Internationale Sejlsportscenter. Her er adgang til mødelokaler og overnatningsmuligheder.

Middelfart
I Middelfart ligger Danmarks største center med hele 17 både. Match Racing Denmark er placeret i det smukke Fænøsund midt i Naturpark Lillebælt. Her er mange spændende lokationer og faciliteter til alt fra små team-events til store firmafester.

København
Nær København har vi både i Skovshoved og i hyggelige Dragør. I begge havne er der adgang til restauranter og og mødelokaler, hvis man vil kombinere sejlads med interne møder, eller samlinger.