VELKOMMEN TIL MATCHRACE

VIP-events der styrker relationer & huskes i mange, mange år

Udfordre jeres netværk, kunder eller samarbejdspartnere,
til en dyst i samarbejde og kommunikation.

Derfor skal du bruge sejlsport til VIP-events

Sejlsport er den mest vindende sportsgren i Danmark. Tænk bare på, hvordan danske sejlere nærmest er garant for medaljer til OL. Ofte i flere klasser. Det interessante er ikke kun de individuelle top-præstationer. Det er i langt højere grad, alle dem som ike kommer til OL. For i flere tilfælde har vi op til 5 danske teams i top-10 på verdensranglisten, kort inden OL.

Vidensdeling er nøgleordet.

I modsætning til mange andre lande, er det danske landshold et HOLD. De rejser sammen, bor sammen, spiser sammen og træner sammen. At udfordre hinanden og dele erfaringer ligger dybt i danske sejleres DNA og selvom man kæmper om samme nationsplads, ved man at bedre træningskollegaer, giver bedre resultater. Man gør groft sagt sin værste konkurrent, til den største hjælper.

Tættere relationer til kunder.

En god dag i uvante rammer, med nærhed og fælles oplevelse.

Præcis og klar kommunikation

Bliv skarp på at give og modtage effektiv og hurtige opgaver.

Præcis og klar kommunikation

Bliv skarp på at give og modtage effektiv og hurtige opgaver.

Oplevelser der huskes

Uvante rammer der sikrer at oplevelsen huskes

Tak for et super arrangement. Dygtige instruktører, god stemning, fede både og dejligt vejr – en af de allerbedste dage, vi har haft i gruppen 🙂

Lars Knudsen

Rolltech, Managing Director

ee

Giv dig selv og dine kollegaer, kunder eller venner en unik oplevelse til søs

Et event til søs er en oplevelse, som huskes. For rigtigt mange er det uvante omgivelser og for langt de fleste, er det første gang de sætter fødder på en sejlbåd. En blanding af 100% ro, krydret med et konkurrence-element, giver en masse energi. 

På en af vore smukke lokationer, eller sammen med vores hotelpartnere kan vi skabe de perfekte rammer, til at VIP-event der huskes af gæsterne.

Er du nysgerrig?

 

Få 3 eksempler på teambuilding-events med priser og programforslag

Sejl med os, hvor det passer dig

 

Vore lokationer er nøje udvalgt ud fra kriterier omkring bådtyper og ikke mindst farvand. Sikkert farvand, hvor der er gode forhold til at have gæster med på vandet, er altafgørende.

Aarhus
I Aarhus har vi hos DKsejlsport 8 både liggende permanent og kan afholde events i enten Kaløvig eller ved Aarhus Internationale Sejlsportscenter. Her er adgang til mødelokaler og overnatningsmuligheder.

Middelfart
I Middelfart ligger Danmarks største center med hele 17 både. Match Racing Denmark er placeret i det smukke Fænøsund midt i Naturpark Lillebælt. Her er mange spændende lokationer og faciliteter til alt fra små team-events til store firmafester.

København
Nær København har vi både i Skovshoved og i hyggelige Dragør. I begge havne er der adgang til restauranter og og mødelokaler, hvis man vil kombinere sejlads med interne møder, eller samlinger.