VELKOMMEN TIL MATCHRACE

Teambuilding & teamudvikling nær Fredericia

Kapsejlads med fokus på samarbejde, kommunikation og vidensdeling

Brug sejlsporten som teambuilding nær Fredericia

Dansk sejlsport har en yderst fascinerende kultur som virksomheder og teams, har stor fordel af at lade sig inspirere af. Dette kan ske ved teambuildingevents på en kapsejladsbåd. Sejlsporten handler nemlig om at samarbejde og kommunikere optimalt hvis man vil opnå succes.

Du har muligheden for at lade dit team opleve sejladsens værktøjer på tæt hånd gennem vores teambuilding. Værktøjer som kan tages med hjem til dagligdagen i virksomheden. Dette kan foregå i Middelfart, ganske kort fra Fredericia. Her kan vi tilbyde en unik oplevelse til søs, hvor I som team vil komme tættere på hinanden og lære at dele jeres viden. Hvis det ønskes, vil der også være mulighed for at afholde eventet i Fredericia.

Vidensdeling er nøgleordet

Sejlsporten er den mest vindende sportsgren i landshold et HOLD. Denne indstilling er med ombord på bådene til vores events og kan bruges i din virksomhed efterfølgende. Med ombord er også vores dygtige instruktører, som er vant til at være i sejlsportskulturen.

Bedre sammenhold på arbejde

En god dag i uvante rammer, med nærhed og fælles oplevelse.

Præcis og klar kommunikation

Bliv skarp på at give og modtage effektiv og hurtige opgaver.

God og konstruktiv feedback

Skab en ærlig og konstruktiv feedback kultur.

Vidensdeling i fokus

Bliv bedre til at dele viden på tværs af organisationen.

ee

Oplev fællesskabet med et event til søs

Træk dit team fra den trygge landet, som de vil huske. I det inspirerende og relevante arbejdsmiljø vil samarbejde, kommunikation og vidensdeling blive sat i helt nyt fokus. Nyd de smukke omgivelser omkring Fredericia og Middelfart og nyd et vigitigt break fra hverdagen.

Med hjælp fra professionelle instruktører vil I sammen opleve følelsen af succes når I lykkes med at sejle båden. En succesoplevelse, som huskes og som styrker jeres relationer.

Tak for en SUPER dag i går.

Det var uden tvivl en kæmpe succes og oplevelse for alle – det var helt sikkert lige DÉT, gruppen trængte til, og det har helt sikkert rykket gruppen endnu tættere sammen i en positiv og optimistisk ånd.

Dorte Olivarius

PA to CEO, AFA JCDecaux A/S

Hvad er Matchrace?

Matchrace er den sejladsform, som I skal sejle til teambuildingeventet. Sejladset foregår ved at 100% identiske både skal dyste på korte og simple kapsejladsbaner. Det er udelukkende jer, som styre hvordan sejladset skal gå. En professionel instruktør vil være med jer ombord, men det er jer, som bemander alle opgaverne.

 

 

Alle kan være med

Uanset om du har sejlererfaring eller ej kan du være med til vores events. Der er ingen krav og vi er vant til at sejle med helt nybegyndere.

Eventet starter ud med en intro, hvor rollerne på båden beskrives så alle ved hvad der skal foregå og alle føler sig trygge. Herefter får alle udleveret sejlertøj og redningsveste og går sammen med instruktørerne ombord på kapsejladsbådene. De vil give nærmere introduktion til de enkelte opgaver. I vil inden sejladsets start, træne med jeres instruktør, hvor I får styr på samarbejdet og kommunikationen ombord. 

Kapsejladset vil nu gå i gang. I vil sammen opleve en kombination af 100% lydløs sejlads og et konkurrence element, som giver teamet en masse energi når der skal dystes imod venner og kollegaer. 

Ved matchracing kan vi stille et team en meget kompleks opgave, som ender med at lykkes, hvilket er unikt og direkte relaterbar til dagligdagen i virksomheden.

Teambuilding instruktører

Michael Hansen

OL-deltager og aktiv landsholdssejler

Katrine Bendix

VM-medaljevinder i 49’er

Martin Aamann

Topsejler i Laserjolle

André Højen

Landsholdssejler i Finn-jolle

Fokus på indhold og udbytte

Personprofiler

Med basis i holdets personprofiler, kan vi sammensætte events, hvor vi fokuserer på at udnytte forskelligheder ombord

Kommunikation

Båden er et optimalt miljø at træne og teste præcis og klar kommunikation. Vi sætter situationer op, som stiller krav til dette.

Vidensdeling

Dansk sejlsport har en fantastisk kultur omkring vidensdeling, som sikrer at vi vinder medaljer til OL

Vi elsker glade kunder

Det var uden tvivl en kæmpe succes og oplevelse for alle – det var helt sikkert lige DÉT, gruppen trængte til, og det har helt sikkert rykket gruppen endnu tættere sammen i en positiv og optimistisk ånd.

Dorte Olivarius

PA CEO, AFA JCDecaux as

Jeg kan på det varmeste anbefale DK Sejlsports arrangement, som jeg deltog i i går. Der var særdeles kompetente og venlige instruktører, som gav os kyndig råd og vejledning og vi havde en dejlig aften på vandet.”

Susanne Buskov

Advokat, Interlex Advokater

De bedste teambuilding-kroner jeg nogensinde har investeret. En fantastisk oplevelse for alle!

Søren Laursen

Adm. Direktør, Finanssektorens uddannelsescenter

Er du nysgerrig?

 

Få 3 eksempler på teambuilding-events med priser og programforslag

VI SVARER INDEN 24 TIMER

Få et uforpligtende tilbud

  Dine oplysninger

  Deltagere

  Varighed

  Arrangementtype

  Hvor vil du sejle fra

  01

  Type?

  02

  Hvor mange?

  03

  Længde