VELKOMMEN TIL MATCHRACE

Teambuilding & teamudvikling i Aarhus

Oplevelser til søs, med fokus på samarbejde, kommunikation og vidensdeling

Sejlsport som teambuilding i Aarhus

Sejlsport handler om at dele sin viden og kommunikere rigtigt. Derfor giver teambuilding events på en båd rigtig god mening.

I Aarhus træner nogle af de dygtigste sejlere i Danmark og de er samtidig instruktører på de både, som I skal med. De vil lære jer at sejle, og I vil opleve at det ikke vil lykkes, hvis ikke alle hjælper til.

Vidensdeling er nøgleordet

I Danmark er sejlsport den mest vindende sportsgren, netop fordi sejlerne arbejder sammen og deler deres viden med hinandshold et HOLD. Denne indstilling er med ombord på bådende til vores events og kan bruges i enhver virksomhed efterfølgende.

Bedre sammenhold på arbejde

En god dag i uvante rammer, med nærhed og fælles oplevelse.

Præcis og klar kommunikation

Bliv skarp på at give og modtage effektiv og hurtige opgaver.

God og konstruktiv feedback

Skab en ærlig og konstruktiv feedback kultur.

Vidensdeling i fokus

Bliv bedre til at dele viden på tværs af organisationen.

ee

Giv dit team nye udfordringer med en oplevelse til søs

Aarhus er en dejlig by, men hvor ofte kommer dig og dit team væk fra den velkendte landjord? Med teambuilding i uvante omgivelser kommer samarbejde, kommunikation og vidensdeling i nyt fokus. Eventet byder på inspirerende og relevant arbejdsmiljø til søs.

Med hjælp fra dygtige professionelle instruktører oplever I følelsen af succes når båden sejler og I, sammen, er lykkes med opgaven. Sådan en fælles unik oplevelse huskes og forstærker relationer.

Tak for en SUPER dag i går.

Det var uden tvivl en kæmpe succes og oplevelse for alle – det var helt sikkert lige DÉT, gruppen trængte til, og det har helt sikkert rykket gruppen endnu tættere sammen i en positiv og optimistisk ånd.

Dorte Olivarius

PA to CEO, AFA JCDecaux A/S

Hvad er Matchrace?

Matchrace er den sejladsform, som I skal sejle. 100% identiske både dyster på korte og simple kapsejladsbaner og det er udelukkende jer, som styrer hvordan kapsejladset skal gå. I vil have en professionel instruktør med ombord på jeres båd, men det er jer, som bemander alle opgaver.

 

Alle kan være med

Uanset om man har sejlet før, eller aldrig har set en kapsejladsbåd før, kan man være med til vores teambuilding events. 

Eventet starter nemlig med en intro, hvor rollerne på båden beskrives så alle ved hvad der skal foregå. Herefter får alle udleveret sejlertøj og redningsveste og går sammen med instruktørerne ombord. De vil her give nærmere introduktion til de enkelte opgaver. Inden kapsejladsets start, træner I med jeres instruktør, hvor I får styr på samarbejdet og kommunikationen ombord. 

Kapsejladset går nu i gang, og I vil opleve en kombination af 100% lydløs sejlads og et konkurrence element, som giver teamet en masse energi.

Ved matchracing kan vi stille et team en meget kompleks opgave, som ender med at lykkes, hvilket er unikt og direkte relaterbar til dagligdagen i virksomheden.

Teambuilding instruktører

Michael Hansen

OL-deltager og aktiv landsholdssejler

Katrine Bendix

VM-medaljevinder i 49’er

Martin Aamann

Topsejler i Laserjolle

André Højen

Landsholdssejler i Finn-jolle

Fokus på indhold og udbytte

Personprofiler

Med basis i holdets personprofiler, kan vi sammensætte events, hvor vi fokuserer på at udnytte forskelligheder ombord

Kommunikation

Båden er et optimalt miljø at træne og teste præcis og klar kommunikation. Vi sætter situationer op, som stiller krav til dette.

Vidensdeling

Dansk sejlsport har en fantastisk kultur omkring vidensdeling, som sikrer at vi vinder medaljer til OL

Vi elsker glade kunder

Det var uden tvivl en kæmpe succes og oplevelse for alle – det var helt sikkert lige DÉT, gruppen trængte til, og det har helt sikkert rykket gruppen endnu tættere sammen i en positiv og optimistisk ånd.
Dorte Olivarius

PA CEO, AFA JCDecaux as

Jeg kan på det varmeste anbefale DK Sejlsports arrangement, som jeg deltog i i går. Der var særdeles kompetente og venlige instruktører, som gav os kyndig råd og vejledning og vi havde en dejlig aften på vandet.”
Susanne Buskov

Advokat, Interlex Advokater

De bedste teambuilding-kroner jeg nogensinde har investeret. En fantastisk oplevelse for alle!
Søren Laursen

Adm. Direktør, Finanssektorens uddannelsescenter

Er du nysgerrig?

 

Få 3 eksempler på teambuilding-events med priser og programforslag

Sejl med os ved Aarhus Ø eller i Kaløvig

 

Vore lokationer er nøje udvalgt ud fra kriterier omkring bådtyper og ikke mindst farvandet, er altafgørende.

I Aarhus har vi otte både liggende, som kan bruges til events i enten Kaløvig eller i Aarhus.

 

Aarhus Internationale Sejlsportscenter
Sejlsportscenteret i Aarhus er et åbent hus hvor mange elitesejlere bruger tid på at træne deres sejlsport. Det er dermed en hjemmebane for nogle af de dygtigste i branchen.

Med placering helt ud til vandet er besøgende virksomheder i inspirerende omgivelser.

 

Kaløvig
I Kaløvig Bådelaug, nord for Aarhus, findes sikkert farvand, god restaurant, lokaler til møder og mulighed for overnatning. Stedet er perfekt til at give en oplevelse i smuk natur uden for de travle rammer. Vore events bliver afholdt lige udenfor havnen, hvilket er yderst tilskuervenligt. På havnen er det blevet meget populært at holde strategiseminarer, teamaktiviteter og personaleevents.