DKSEJLSPORTS LOKATIONER

Matchrace i hele landet

Vi er altid i Aarhus, Middelfart og København, men vi gæster også andre byer

DKSEJLSPORTS LOKATIONER

Matchrace i hele landet

Vi er altid i Aarhus, Middelfart og København, men vi gæster også andre byer

AARHUS

AARHUS INTERNATIONALE SEJLSPORTSCENTER

Sejlsportscenteret er et åbent hus på spidsen af Aarhus Ø. Centeret er omdrejningspunkt for mange af landets elitesejlere, som bruger Aarhus bugten til deres træning. Nogle af de dygtigste indenfor dansk sejlsport benytter altså disse faciliteter – og netop de dygtige sejlere, vil være jeres instruktører under eventet.

Med placering helt ud til vandkanten tilbyder sejlsportscenteret lækre konferencelokaler med smuk og inspirerende udsigt.

MIDDELFART

MIDDELFART MARINA

I Middelfart Marina ligger Danmarks største matchrace center, midt i Naturpark Lillebælt. Her er beskyttet farvand uden bølger, uanset vindretning. Det sikrer at vi kan holde events uanset vind og vejr.

Med sejlklubben eller Hindsgavl Slot, kan vi tilbyde fantastiske faciliteter i første parket. Uanset om det er kunder, et team eller hele virksomheden, kan vi huse jer før, under eller efter et matchrace-event.
Læs mere

KØBENHAVN

SKOVSHOVED HAVN

I Skovshoved lige nord for København, kan vi lave matchrace-events med små og store grupper på det smukke Øresund, med udsigt ind over København. På havnen ligger også en god restaurant på kajkanten, hvor I har mulighed for at fortsætte, efter endt sejlads.

Det er hjemsted for Kongelig Dansk Yachtklub og vores samarbejde med dem, giver os adgang til gode faciliteter, lige hvor bådene er placeret. 

VEJLE

SEJLKLUBBEN NEPTUN VEJLE

 

I smukke og hyggelige omgivelser kan vi afholde events, med op til 24 deltagere på Vejle Fjord.

Med Sejlklubben Neptun Vejle og det nye havnemiljø som omdrejningspunkt, er der mulighed for at holde helt unikke events. 

FREDERIKSHAVN

FREDERIKSHAVN SEJLKLUB

Med den unikke placering i det nordjyske, kan vi afholde events i vores 4 matchrace kapsejladsbåde, der har hjemhavn i Frederikshavn Sejlklub.

Events helt op til 40 personer.

Kombiner eventet med en af vores samarbejdspartnere

Sejl med os og brug en af vores samarbejdspartnere. Vi kan skræddersy et arrangement til fordel for dig og det du ønsker at opnå med eventet.
Vi har en række af samarbejdspartnere både tæt på Middelfart og tæt på Aarhus, som du kan læse nærmere om og dermed vælge hvad giver bedst mening for dit arrangement. 

Tæt på Middelfart:

Hindsgavl Slot

Med smuk udsigt over Fænøsund, er Hindsgavl Slot det perfekte sted at kombinere med dit teambuildingevent. På slottet er der både mulighed for overnatning eller benyttelse af mødelokaler.

Sund & Skov

Oplev en lærerig tur i kapsejladsbåde med smukke omgivelser og ophold på Sund & Skov. Kom med på vandet lige uden for døren og nyd den fulde oplevelse.

Trinity Hotel & Konference Center

Forkæl dit team med et ophold på Trinity Hotel & Konference Center. Et hotel med udsigt over Lillebælt skaber det perfekte sted, at reflektere over dagens indtryk.

Kongebrogaarden

Sejl med udsigt til lillebæltsbroen og nyd efterfølgende et luksusophold på Kongebrogaarden. Et hotel som kan rumme præcis det du ønsker til dit arrangement.

Restaurant Mast

Efter en spændende og lærerig dag på vandet kan I nyde en luksus middag på Restaurant Mast med udsigt ud til jeres både. Nyd sammen med venner og kollegaer, en lækker fransk middag og reflekter over dagens indtryk.

 

 

Comwell Keller Park

Comwell Keller Park er et unikt hotel med smukke naturomgivelser. Hotellet ligger kun 5 km fra Brejning Lystbådhavn hvor der er mulighed for sejlads. Vores instruktører er klar til at give jer en oplevelse i sent vil glemme.

Tæt på Aarhus:

Kaløvig Badehotel

Med beliggenhed lige ved siden af Kaløvig Bådelaug hvor der er mulighed for sejlads, er Kaløvig Badehotel et perfekt sted at slutte dagen af. Et hyggeligt sted, hvor der både er mulighed for spisning, overnatning og benyttelse af mødelokaler. 

Hotel Royal

Med beliggenhed i hjertet af Aarhus ligger Hotel Royal perfekt hvis I ønsker at bruge byen efter eventet. Her i stadig tæt på havnen, men bylivet, domkirken og hyggelige cafeér ligger lige omkring jer. 

Helnan Marselis Hotel

Efter en dag til søs, kan I på Helnan Marselis Hotel nyde udsigten over Aarhusbugten. Med direkte adgang til stranden og med skoven omkring jer, er lokationen perfekt til at afslutte en begivenhedsrig dag.

Skanderborg Park

Slut dagen af på det 4-stjernet konferencehotel, Skanderborg Park. Med fantastisk udsigt kan i bruge hotellet til overnatning, spisning, eller andet, alt efter hvad I trænger til efter en dag til søs. 

Comwell Aarhus

Med beliggenhed helt ud til vandet er Aarhus Comwell perfekt at kombinere med dit matchraceevent. Slut dagen af med en lækker middag på hotellet i Restaurant V.

Aarhus Internationale Sejlsportscenter

Vi tilbyder sejlads fra Aarhus Internationale Sejlsportscenter beliggende på Aarhus Ø. Her er der yderligere lokaler til benyttelse af møder eller konferencer.