MATCHRACE I HELE LANDET

Teambuilding, sommeraktivitet
eller VIP-event

Vi er altid i Aarhus, Middelfart og København, men
vi gæster også andre byer

Aarhus (Kaløvig)

Lige nord for Aarhus, har vi base i den smukke havn Kaløvig Bådelaug. Her er sikkert farvand, god restaurant, lokaler til møder og mulighed for overnatning. Vi kan derfor være behjælpelig med den fulde pakke, af forplejning, mødefaciliteter og selvfølgelig sejlads. Det er dermed et populært sted til strategiseminarer, team-aktiviteter og personale-events.

Stedet ligger kun 20 min fra Aarhus C og er perfekt til en oplevelse, hvor man kommer ud af de travle rammer og opleve naturen på nærmeste hånd. Sejladsområdet ligger lige udenfor havnen og er dermed yderst tilskuervenligt.

Middelfart

I Middelfart Marina ligger Danmarks største matchrace center, midt i Naturpark Lillebælt. Her er beskyttet farvand uden bølger, uanset vindretning. Det sikrer at vi kan holde events uanset vind og vejr. Med sejlklubben eller Hindsgavl Slot, kan vi tilbyde fantastiske faciliteter i første parket. Uanset om det er kunder, et team eller hele virksomheden, kan vi huse jer før, under eller efter et matchrace-event.
Læs mere

København (Skovshoved)

I Skovshoved lige nord for København, kan vi lave matchrace-events med små og store grupper på det smukke Øresund, med udsigt ind over København. På havnen ligger også en god restaurant på kajkanten, hvor I har mulighed for at fortsætte, efter endt sejlads.

Det er hjemsted for Kongelig Dansk Yachtklub og vores samarbejde med dem, giver os adgang til gode faciliteter, lige hvor bådene er placeret. Så luk kontoret tideligt og brug eftermiddagen på en fantastisk omgang sejlads, sammen med os.

Vejle

I smukke og hyggelige omgivelser kan vi afholde events, med op til 24 deltagere.

Med Sejlklubben Neptun Vejle og det nye havnemiljø som omdrejningspunkt, er der mulighed for at holde helt unikke events.

Frederikshavn

Med den unikke placering i det nordjyske, kan vi afholde events i vores 4 matchrace kapsejladsbåde, der har hjemhavn i Frederikshavn Sejlklub.

Events helt op til 40 personer.

Kombiner eventet med en af vores samarbejdspartnere

Sejl med os og brug en af vores samarbejdspartnere. Vi kan skræddersy et arrangement til fordel for dig og det du ønsker at opnå med eventet.
Vi har en række af samarbejdspartnere både tæt på Middelfart og tæt på Aarhus, som du kan læse nærmere om og dermed vælge hvad giver bedst mening for dit arrangement. 

Tæt på Middelfart:

Hindsgavl Slot

Med smuk udsigt over Fænøsund, er Hindsgavl Slot det perfekte sted at kombinere med dit teambuildingevent. På slottet er der både mulighed for overnatning eller benyttelse af mødelokaler.

Sund & Skov

Oplev en lærerig tur i kapsejladsbåde med smukke omgivelser og ophold på Sund & Skov. Kom med på vandet lige uden for døren og nyd den fulde oplevelse.

Trinity Hotel & Konference Center

Forkæl dit team med et ophold på Trinity Hotel & Konference Center. Et hotel med udsigt over Lillebælt skaber det perfekte sted, at reflektere over dagens indtryk.

Kongebrogaarden

Sejl med udsigt til lillebæltsbroen og nyd efterfølgende et luksusophold på Kongebrogaarden. Et hotel som kan rumme præcis det du ønsker til dit arrangement.

Restaurant Mast

Efter en spændende og lærerig dag på vandet kan I nyde en luksus middag på Restaurant Mast med udsigt ud til jeres både. Nyd sammen med venner og kollegaer, en lækker fransk middag og reflekter over dagens indtryk.

 

 

Comwell Keller Park

Comwell Keller Park er et unikt hotel med smukke naturomgivelser. Hotellet ligger kun 5 km fra Brejning Lystbådhavn hvor der er mulighed for sejlads. Vores instruktører er klar til at give jer en oplevelse i sent vil glemme.

Tæt på Aarhus:

Kaløvig Badehotel

Med beliggenhed lige ved siden af Kaløvig Bådelaug hvor der er mulighed for sejlads, er Kaløvig Badehotel et perfekt sted at slutte dagen af. Et hyggeligt sted, hvor der både er mulighed for spisning, overnatning og benyttelse af mødelokaler. 

Hotel Royal

Med beliggenhed i hjertet af Aarhus ligger Hotel Royal perfekt hvis I ønsker at bruge byen efter eventet. Her i stadig tæt på havnen, men bylivet, domkirken og hyggelige cafeér ligger lige omkring jer. 

Helnan Marselis Hotel

Efter en dag til søs, kan I på Helnan Marselis Hotel nyde udsigten over Aarhusbugten. Med direkte adgang til stranden og med skoven omkring jer, er lokationen perfekt til at afslutte en begivenhedsrig dag.

Skanderborg Park

Slut dagen af på det 4-stjernet konferencehotel, Skanderborg Park. Med fantastisk udsigt kan i bruge hotellet til overnatning, spisning, eller andet, alt efter hvad I trænger til efter en dag til søs. 

Comwell Aarhus

Med beliggenhed helt ud til vandet er Aarhus Comwell perfekt at kombinere med dit matchraceevent. Slut dagen af med en lækker middag på hotellet i Restaurant V.

Aarhus Internationale Sejlsportscenter

Vi tilbyder sejlads fra Aarhus Internationale Sejlsportscenter beliggende på Aarhus Ø. Her er der yderligere lokaler til benyttelse af møder eller konferencer.