MATCHRACE I HELE LANDET

Teambuilding, sommeraktivitet eller VIP-event.

Vi er altid i Aarhus, Middelfart og København, men vi gæster også andre byer

Aarhus (Kaløvig)

I Kaløvig, lige nord for Aarhus, har vi base i den smukke havn Kaløvig Bådelaug. Her er sikkert farvand, god restaurant, lokaler til møder og mulighed for overnatning. Vi kan derfor være behjælpelig med den fulde pakke, af forplejning, mødefaciliteter og selvfølgelig sejlads. Derfor er det et populært sted til strategiseminarer, team-aktiviteter og personale-events. Stedet ligger kun 20 min fra Aarhus C og er perfekt til en oplevelse, hvor man kommer ud af de travle rammer og opleve naturen på nærmeste hånd. Sejladsområdet ligger lige udenfor havnen og er dermed yderst tilskuervenligt.

Middelfart

I Middelfart Marina ligger Danmarks største matchrace center, midt i Naturpark Lillebælt. Her er beskyttet farvand uden bølger, uanset vindretning. Det sikrer at vi kan holde events uanset vind og vejr. Med sejlklubben eller Hindsgavl Slot, kan vi tilbyde fantastiske faciliteter i første parket. Uanset om det er kunder, et team eller hele virksomheden, kan vi huse jer før, under eller efter et matchrace-event. Læs mere

København (Skovshoved)

I Skovshoved lige nord for København, kan vi lave matchrace-events med små og store grupper på det smukke Øresund, med udsigt ind over København. På havnen ligger også en god restaurant på kajkanten, hvor I har mulighed for at fortsætte, efter endt sejlads. Det er hjemsted for Kongelig Dansk Yachtklub og vores samarbejde med dem, giver os adgang til gode faciliteter, lige hvor bådene er placeret. Så luk kontoret tideligt og brug eftermiddagen på en fantastisk omgang sejlads, sammen med os.

Esbjerg

Hvert år i august flytter vi en flok både til Esbjerg. Her afholdes der traditionen tro Port of Esbjerg, hvor virksomheder har mulighed for at stille et hold. Bådene ligger der i en uge og kan derfor bruges til interne, eller kunde events.

Dragør

I smukke og hyggelige Dragør kan vi afholde mindre events, med op til 30 deltagere. Med Café Dragør Sejlklub som omdrejningspunkt, er der mulighed for at holde helt unikke events. Terrassen går helt ud i vandkanten, hvilket lægger op til at slutte dagen af med en god middag i den hyggelige restaurant.

Lynæs

Når Sejlsportsligaen gæster Lynæs sidst i maj, har du en enestående mulighed for at opleve det på tætteste hånd. Mens der ikke sejles, har du og dine kollegaer eller kunder, nemlig mulighed for at bruge bådene. Det kan være til teambuilding, sommerfest eller et regulært VIP-event.

Skive

Når Sejlsportsligaen gæster Skive i august, har du en enestående mulighed for at opleve det på tætteste hånd. Mens der ikke sejles, har du og dine kollegaer eller kunder, nemlig mulighed for at bruge bådene. Det kan være til teambuilding, sommerfest eller et regulært VIP-event.
ee

Forestil dig at låne Formel1-stjernernes racerbiler i ugen op til løbsweekend

Eller spille en fodboldkamp med kollegaerne i Parken.

Sejlsportsligaen afholdes fire steder i landet, fordelt over to weekender. I den mellemliggende uge, har vi mulighed for at tage jer med ud i alle syv både. Det kunne være som team-event med kollegaerne, eller VIP-sejlads for dine kunder. Dette er en enestående chance for at prøve et helt unikt event.

Kombiner eventet med en af vores samarbejdspartnere

Sejl med os og brug en af vores samarbejdspartnere. Vi kan skræddersy et arrangement til fordel for dig og det du ønsker at opnå med eventet. Vi har en række af samarbejdspartnere både tæt på Middelfart og tæt på Aarhus, som du kan læse nærmere om og dermed vælge hvad giver bedst mening for dit arrangement. 

Tæt på Middelfart:

Hindsgavl Slot

Med smuk udsigt over Fænøsund, er Hindsgavl Slot det perfekte sted at kombinere med dit teambuildingevent. På slottet er der både mulighed for overnatning eller benyttelse af mødelokaler.

Sund & Skov

Oplev en lærerig tur i kapsejladsbåde med smukke omgivelser og ophold på Sund & Skov. Kom med på vandet lige uden for døren og nyd den fulde oplevelse.    

Trinity Hotel & Konference Center

Forkæl dit team med et ophold på Trinity Hotel & Konference Center. Et hotel med udsigt over Lillebælt er, skaber det perfekte sted at reflektere over dagens indtryk.

Kongebrogaarden

Sejl med udsigt til lillebæltsbroen og nyd efterfølgende et luksusophold på Kongebrogaarden. Et hotel som kan rumme præcis det du ønsker til dit arrangement.

Restaurant Mast

Efter en spændende og lærerig dag på vandet kan I nyde en luksus middag på Restaurant Mast med udsigt ud til jeres både. Nyd sammen med venner og kollegaer, en lækker fransk middag og reflekter over dagens indtryk.

   

Comwell Keller Park

Comwell Keller Park er et unikt hotel med smukke naturomgivelser. Hotellet ligger kun 5 km fra Brejning Lystbådhavn hvor der er mulighed for sejlads. Vores instruktører er klar til at give jer en oplevelse i sent vil glemme.

Tæt på Aarhus:

Kaløvig Badehotel

Med beliggenhed helt ud til vanden er Aarhus Comwell perfekt at kombinere med dit matchraceevent. Slut dagen af med en lækker middag på hotellet i Restaurant V.