VELKOMMEN TIL SEJLKLUBBEN NEPTUN

Firmaevents og teambuilding i Vejle

En super oplevelse på vandet for dine kunder eller kollegaer

Tag dine kunder eller kollegaer med til søs

Oplevelsen ved at sejle lydløst for sejl er for mange helt unik og dragende. Men også en ny følelse, som de fleste ikke har prøvet før. Derfor er et sejladsevent en fantastisk mulighed for, at tage folk ud af vante rammer og fokusere på nærværet. Sejl med fra Vejle Fjord og oplev omgivelserne på en måde du aldrig har prøvet før.

I Vejle er det Sejlklubben Neptun, der har bådene og faciliteterne. Sammen har vi et professionelt og gennemtestet setup. Tilgangen til hvordan bådene, kan bruges i processer og forløb for virksomheder giver et unikt og relevant kig ind i sejlsportens verden.

 

Bedre sammenhold på arbejde

En god dag i uvante rammer, med nærhed og fælles oplevelse.

Præcis og klar kommunikation

Bliv skarp på at give og modtage effektiv og hurtige opgaver.

God og konstruktiv feedback

Skab en ærlig og konstruktiv feedback kultur.

Vidensdeling i fokus

Bliv bedre til at dele viden på tværs af organisationen.

ee

Fantastisk teambuilding eller enestående VIP-events

Uanset om det er kollegaerne der skal rystes sammen, eller en gruppe kunder, du vil have tættere relationer med, er Matchrace en oplagt mulighed. 100% nærvær, en unik oplevelse og en lille smule konkurrence-element er ingredienserne for et perfekt event.

Sammen lykkes I med at sejle

Det er svært at sejle. Ingen tvivl om det. Men med et sejladsevent hos os, kan det pludselig lykkes på ganske få timer. Det handen, helt uden hjælp fra instruktøreren.

Tak for et super arrangement. Dygtige instruktører, god stemning, fede både og dejligt vejr – en af de allerbedste dage, vi har haft i gruppen 🙂
Lars Knudsen

Rolltech, Managing Director

Hvad er Matchrace og hvorfor er det så populært til teambuilding?

Matchrace er en sejladsform, hvor to identiske både dyster på en kort og intens bane. Når vi bruger den til virksomheds-events kan der være flere på banen, men fælles er de korte og meget intense sejladser, som alle kan forstå.
Et event starter med en intro, hvor de forskellige roller ombord beskrives og alle får indblik i hvad der skal foregå. Derefter får alle udleveret sejlertøj, redningsveste og handre ting, som kan komme holdet til fordel. Herefter starter træningen, hvor I sammen med jeres egen instruktør, forfiner og tuner samarbejdet og kommunikationen ombord.

Sejler vi virkelig kapsejlads selv?

Ja det gør I. Altså der er altid en instruktør ombord, men 10 sekunder før start klapper de i. Så er det op til jer, at holde fokus, huske det I har lært, og arbejde sammen om at lykkes. Normalt laver vi tre sejladser, hvor den sidste er vigtigst. Derfor er læring, evaluering og vidensdeling utrolig vigtigt. For vi skal blive ved med at forbedre os. Efter sejladserne er der mulighed for i større, eller mindre grad at evaluere og perspektivere. Om I bare vil poppe champagnen, iført medaljer på kajen, eller I vil have værdifulde læringer og værktøjer med hjem i virksomheden, er op til jer. Mulighederne er mange og derfor skræddersyer vi altid events efter behov og ønsker.

Teambuilding instruktører

André Højen

Landsholdssejler i Finn-jolle fra Vejle

Peter Lang

OL-Bronzevinder i 49’er fra Middelfart

Niels Kinch

Europamester i Matchrace fra Vejle

Michael Hansen

OL-deltager og landsholdssejler fra Fredericia

Fokus på indhold og udbytte

Personprofiler

Med basis i holdets personprofiler, kan vi sammensætte events, hvor vi fokuserer på at udnytte forskelligheder ombord

Kommunikation

Båden er et optimalt miljø at træne og teste præcis og klar kommunikation. Vi sætter situationer op, som stiller krav til dette.

Vidensdeling

Dansk sejlsport har en fantastisk kultur omkring vidensdeling, som sikrer at vi vinder medaljer til OL

Vi elsker glade kunder

Jeg synes dagen var yderst vellykket, hvor vi fik sat det aftryk i vore kollegaer, som vi ønskede. Vi så at alle var proaktive om egen rolle og bidragede. Bådene er et helt optimalt værktøj til opgaver som dette.
Anette Storm

Regionsdirektør, DS Flexhal

Unikt koncept med fantastiske instruktører. Alle firmaer skulle prøve det som teambuilding. Alle kan være med, uanset sejl erfaring eller mangel på samme.
Lise Grevenkop-Castenskjold

Businesscoach, Mindfulrich

De bedste teambuilding-kroner jeg nogensinde har investeret. En fantastisk oplevelse for alle!
Søren Laursen

Adm. Direktør, Finanssektorens uddannelsescenter

Er du nysgerrig?

Få 3 eksempler på teambuilding-events med priser og programforslag

VI SVARER INDEN 24 TIMER

Få et uforpligtende tilbud

  Dine oplysninger

  Deltagere

  Varighed

  Arrangementtype

  Hvor vil du sejle fra

  01

  Type?

  02

  Hvor mange?

  03

  Længde