FOREDRAG OM VIDENSDELING OG HOLDÅND

Virkelighedsnært foredrag fra elitesejlsporten

Få indblik og inspiration fra alle de danske OL-medaljer i sejlsport

Derfor er sejlsport interessant for teams

Søren Tønder har hver dag virksomheder og teams med til søs. Som tidligere topsejler, har han selv været en del af verdens bedste teams. På hans kapsejladsbåde, får gæsterne en oplevelse af at lykkes med noget så komplekst som at sejle. Det kan kun ske med en helt særlig opskrift, nemlig samarbejde, ansvar for opgaver og forståelse af helheden.

Vedvarende toppræstationer

Dansk sejlsport er kendt som en olympisk stormagt. Som den 3. mest vindende nation i verden i OL-sammenhæng, har Danmark et helt særligt talent. Det har vi fordi, vi gør det på 1/10 af budgettet, som hvad vores konkurrenter har til rådighed. Men hvordan formår man at levere hver gang, i så mange år, i så mange forskellige bådklasser. Opskriften kaldes blandt vore konkurrenter for “Den danske model”.

Bedre sammenhold på arbejde

Når alle bliver en aktiv del af succeserne.

Individualister i en helhed

Bliv skarpere på helheden og det fælles mål

25 – 50 – 25  reglen

Konkret værktøj til at bruge i dagligdagen.

Skippermøder som kultur

Et indblik i skabelsen af vidensdelingskultur.

Langsigtet fokus med vedvarende toppræstationer

Et langsigtet fokus er for alles bedste. Det giver vedvarende toppræstationer og er i alles interesse. Når vi kun tænker frem til næste lønforhandling eller forfremmelse, danner vi siloer og bliver snævertsynet. Derfor skal værdien af det lange seje træk synliggøres. Her er vidensdeling en vigtig brik.

Men hvordan bliver vi gode til vidensdeling og sikrer en god løbende og relevant kommunikation. Sammen med en spændende fortælling, vil foregdraget give konkrete værktøjer, som kan igangsættes med det samme.

Hvem taler og og hvorfor virker det?

Søren Tønder har sejlet kapsejlads hele sit liv. Karrieren tog fart allerede i 1996, hvor Søren vandt DM i optimistjolle og begyndte at repræsentere Danmark til alle de større mesterskaber som VM og ungdoms-OL og efterfølgende som træner for det danske landshold ved flere lejligheder  

Senere blev det Matchrace og større både der havde fokus. Her nåede han at vinde EM-guld, samt at blive en eftertragtet taktiker for flere af de store world-tour hold. 

Elitesejlere på lønningslisten

I dag er 2/3 af det danske sejlerlandshold på hans lønningsliste og han har et indgående kendskab til både historien og de dynamikker der er i OL-kredsene. Derfor er hans foredrag flittigt brugt, som løftestang for processer, hvor siloer skal nedbrydes og high performance sættes på agendaen.

VI SVARER INDEN 24 TIMER

Få et uforpligtende tilbud på et indlæg

  Dine oplysninger
  Yderligere info


  01

  Type?

  02

  Hvor mange?

  03

  Længde

  Vi elsker glade kunder

  Det var en stor succes! – og folk var meget begejstret og der bliver stadig talt meget om det herinde – og hvor end folk kommer. 
  Morten Moltke Nygaard

  Advokat (L), Partner, Advokatfirmaet Rödstenen

  Først tak for sidst – vi havde et rigtigt godt Kick Off og alle vendte hjem med god energi, lige hva vi havde håbet på.
  Christina Kjær Nielsen

  Senior Manager, Lego

  De bedste teambuilding-kroner jeg nogensinde har investeret. En fantastisk oplevelse for alle!
  Søren Laursen

  Adm. Direktør, Finanssektorens uddannelsescenter