VIDENSDELING I SEJLSPORT

Bæredygtig kultur med vidensdeling i fokus

Skarp relation mellem dansk sejlsports succes og dagligdagen i virksomheder

ee

Danmark – en olympisk stormagt

De sidste 70 år har kun to lande vundet flere OL-guldmedaljer i sejlsports end Danmark.

I perioden fra 1948, hvor OL-sejladserne begyndte at få bredde i alle klasser, og frem til i dag, har Danmark vundet i alt 12 olympiske guldmedaljer i sejlsport. Det tal bliver kun overgået af USA og Storbritannien med Danmark som nummer tre på listen efterfulgt af Spanien og dernæst med et spring til de næste.

Danmark har i perioden også vundet seks sølvmedaljer og otte bronzemedaljer. Sejlsport er i særklasse Danmarks stærkeste OL-disciplin, og det er samtidig en idrætsgren, der markerer Danmark som en olympisk stormagt.

Læs mere om vores teambuilding foredrag her

Vidensdeling i fokus

En kultur hvor man deler alt viden, for at løfte det fælles niveau.

Stærke mikro-miljøer

Udviklingsmiljøer som skaber talenter kontinuerligt

Makro-miljøer som udfordrer

Udfordringer på højere niveau med flere krav

25-50-25 Reglen

Varieret træning og modstand i dagligdagen

Derfor er successen vedvarende

Gode udviklingsmiljøer skaber den fornødne talentmasse. Allerede tidligt i sejlerkarierren bliver vidensdeling brugt aktivt og er en del af den kultur sejlerne vokser op med. Man arbejder desuden med en model som hedder 25-50-25, som skaber en varieret og inspirerende træningsrytme.

Vidensdeling er nøgleordet

I modsætning til mange anden og dele erfaringer ligger dybt i danske sejleres DNA og selvom man kæmper om samme nationsplads, ved man at bedre træningskollegaer, giver bedre resultater. Man gør groft sagt sin værste konkurrent, til den største hjælper.

Skippermøder

Et skippermøde er på overfladen blot en briefing og en debriefing. Men det har en enorm effekt på den kultur vi gerne vil skabe.

Det handet.

25 – 50 – 25 reglen

25 – 50 – 25 reglen vinder mere og mere indpas i sportens verden. I sejlsport har vi brugt den i mange år. Det er en formel for hvor meget tid vi bruger på forskellige niveauer.

Det giver færdigheder i at formidle og absorbere viden

Sejl med os, hvor
det passer dig

 

Vore lokationer er nøje udvalgt ud fra kriterier omkring bådtyper og ikke mindst farvandet, er altafgørende.

Aarhus
I Aarhus har vi hos DKsejlsport otte både liggende permanent, og der kan afholdes events i enten Kaløvig eller ved Aarhus Internationale Sejlsportscenter. Her er adgang til mødelokaler og overnatningsmuligheder.

Middelfart
I Middelfart ligger Danmarks største center med hele 17 både. Match Racing Denmark er placeret i det smukke Fænøsund midt i Naturpark Lillebælt. Her er mange spændende lokationer og faciliteter til alt fra små team-events til store firmafester.
Matchrace i Middelfart

København
Nær København har vi både i Skovshoved og i hyggelige Dragør. I begge havne er der adgang til restauranter og og mødelokaler, hvis man vil kombinere sejlads med interne møder, eller samlinger.