BLIV MATCHRACE PARTNER

Unikke oplevelser og stærkt netværk

Som partner får du adgang til helt specielle oplevelser på og omkring vandet tilgængeligt for mængden, med teambuildingture, firmaevents, VIP arrangementer og lignende oplevelser.

Over halvdelen af det danske sejlerlandshold står på lønningslisten og mange bruger os aktivt i deres jagt på at skaffe og pleje sponsorer. Deres fortælling og commitment er dragende og inspirerende for virksomhederne og derfor er sejlerne et stort aktiv.

Som Matchrace Partner får du adgang til unikke oplevelser med vandet som omdrejningspunkt, samtidigt med at løfte og støtte aktiviteter til glæde for sejlere fra begynder til eliteniveau.

Bådpartner

Som bådpartner disponerer du over reklamesiderne og spiler på en hel båd, efter eget valg. Det giver massiv eksponering overfor gæster på bådene, billeder og tilskuere på havnene. 

Partneraftalen kan veksles til events efter eget valg og giver adgang til VIP-events og Mestrenes Mester

Hovedsponsor

Hvert center har en hovedsponsor, som eksponeres massivt på havnen og har logo på alle både. Det giver adgang til custom-events som udvikles i samarbejde og at bådene kan bruges i forskellig henseender, hvor det giver værdi for partneren. 

Enestående oplevelser med et stærkt netværk

Som partner i Matchrace får du adgang til helt unikke og enestående oplevelser. Vi inviterer hvert år til relevante VIP-oplevelser, hvor omdrejningspunktet er sejlsport. I 2019 var det således et matchrace, hvor vi var ombord på AkzoNobel, den kølbåd som har 24-timers rekorden. Her blev der dystet i tre ræs imod en båd 100% magen til.

Det er events som disse vi tilbyder netværket af partnere. Det giver noget på oplevelses-kontoen og stærke relationer

Unikke oplevelser til søs

Få oplevelser som du ikke finder andre steder og som aldrig kommer til salg

Adgang til VIP-events med dine kunder

Del oplevelsen med kunder, eller medarbejdere og styrk relationerne. 

Lokal og målrettet eksponering

Vores både i Middelfart og Aarhus er sejlende bandereklamer til et købestærkt publikum.