VIDENSDELING I SEJLSPORT

Skab resultater i virksomheden med 25-50-25 reglen

Skarp relation mellem dansk sejlsports succes og dagligdagen i virksomheder

ee

Lille Danmark er en olympisk stormagt

Danmark er inden for sejlsporten en olympisk stormagt. Kun to lande en langt mindre befolkning og et meget mindre budget at arbejde med. Netop derfor, er det så imponerende at dansk sejlsport er så succesfuldt. Og årsagen bag, er meget lærerig.

Vi har i Danmark erkendt at vi er et lille landerledes end resten af verden, for at være de bedste. Men hvordan gør vi det? Hvordan skiller vi os ud? Hemmeligheden bag succesen er sammenhold. I sejlsporten arbejder vi sammen. Uanset om vi er konkurrenter. Alle er enige og bevidste om ét fælles mål – nemlig at Danmark skal have medaljer. Alle sejlere er ét team.

For at få de bedste resultater bruger dansk sejlsport bl.a. et redskab kaldet 25-50-25 reglen. Et redskab, som kan bruges i nærmest alle sammenhænge, både i sejlsporten, men også i erhvervslivet og i de teams der findes ude på arbejdspladserne.

 

Vidensdeling i fokus

En kultur hvor man deler alt viden, for at løfte det fælles niveau.

Stærke mikro-miljøer

Udviklingsmiljøer som skaber talenter kontinuerligt

Makro-miljøer som udfordrer

Udfordringer på højere niveau med flere krav

25-50-25 Reglen

Varieret træning og modstand i dagligdagen

Hvad er 25-50-25 reglen?

25-50-25 reglen er et værktøj, som kan bruges til alle slags sejlere, både børn, unge og elitesejlere. Reglen er delt op således at:

25% af tiden sejler man med nogle, som er dygtigere end en selv.
50% af tiden sejler man med nogle, på samme niveau som en selv.
25% af tiden sejler man med nogle, som er mindre dygtige end en selv.

Gør værktøjet til en del af dagligdagen i virksomheden

Reglen handler om at lære. Både i sejlsporten, men også i erhvervslivet kan man lære en helt masse af folk, som er dygtigere til faget, er på samme niveau eller som er mindre dygtige. Fra de dygtigere modtager man inputs og lærer nye ting, mens man omvendt lærer af at videregive sin viden og erfaring til de mindre dygtige. Den primære tid skal bruges sammen med folk på eget niveau, da det er her man skal dygtiggøre sig. Reglen skaber en varieret og inspirerende rytme.

Ved brug af 25-50-25 reglen skiller Danmark sig ud fra resten af verden indenfor sejlsporten. Teknikken beviser at vidensdeling og samarbejde skaber de bedste resultater. Teamwork er vejen frem og det er derfor en vigtig faktor at teams indbyrdes kan finde ud af at arbejde sammen. Uanset om der er tale om sejlsport eller ganske almindelige virksomheder.

VI SVARER INDEN 24 TIMER

Få et uforpligtende tilbud

  Dine oplysninger

  Deltagere

  Varighed

  Arrangementtype

  Hvor vil du sejle fra

  01

  Type?

  02

  Hvor mange?

  03

  Længde

  Sejl med os, hvor
  det passer dig

   

  Vore lokationer er nøje udvalgt ud fra kriterier omkring bådtyper og ikke mindst farvandet, er altafgørende.

  Aarhus
  I Aarhus har vi hos DKsejlsport otte både liggende permanent, og der kan afholdes events i enten Kaløvig eller ved Aarhus Internationale Sejlsportscenter. Her er adgang til mødelokaler og overnatningsmuligheder.

  Middelfart
  I Middelfart ligger Danmarks største center med hele 17 både. Match Racing Denmark er placeret i det smukke Fænøsund midt i Naturpark Lillebælt. Her er mange spændende lokationer og faciliteter til alt fra små team-events til store firmafester.
  Matchrace i Middelfart

  København
  Nær København har vi både i Skovshoved og i hyggelige Dragør. I begge havne er der adgang til restauranter og og mødelokaler, hvis man vil kombinere sejlads med interne møder, eller samlinger.