VELKOMMEN TIL MATCHRACE

Personprofiler i
praksis

Styrket kommunikation og samarbejde, med indsigt og
viden omkring profiler

 

Vi ser alle verden forskelligt

“Med hvilke briller man ser det” er den kendte genganger. Personer ser verden og situationer forskelligt. Hvis du som afsender eller modtager er bekendt med forskelle, kan det styrke kommunikationen og samarbejdet.

Hos os kobler vi teori med praksis. Undervisning på land og praktisk synliggørelse på vand. En kapsejladsbåd er det perfekte værktøj, når teams skal opleve situationer i virkligheden. Med en kyndig instruktør på båden, får I lov til at sætte det perfekte hold og træne frem mod kapsejlads.

Bedre sammenhold

Kendskab og viden om forskelligheder styrker samarbejdet.

Klar kommunikation

Hvordan skal beskeden eller opgaven overleveres korrekt.

Sæt det optimale team

Forskellige kompetencer og personligheder spiller hinanden stærke.

Profilanalyse af deltagere

Extended DISC profil til alle deltagere og teamet.

Derfor skal du bruge sejlsport som værktøj

At sejle en båd kræver et team der kan arbejde sammen. Forskellige opgaver og ansvarsområder skal løses og der er brug for alle. Men hvem skal tage de svære beslutninger, hvem kan analysere vinden og hvem kan fokusere længe nok, til at kunne styre båden.

Vigtigheden i forskellene.

Ethvert succesfuldt sejlerhold, består af forskellige profiler. Instruktøren på båden kender til opbygningen og udnyttelsen af forskellighederne. Det er typisk en sejler som er, eller har været på topniveau og repræsenteret Danmark ved EM, VM eller OL. Derfor ved de om nogen, hvad det kræver at performe.

Sejl med os, hvor
det passer dig