VELKOMMEN TIL MATCHRACE

Personprofiler i
praksis

Styrket kommunikation og samarbejde, med indsigt og
viden omkring profiler

 

Vi ser alle verden forskelligt

“Med hvilke briller man ser det” er den kendte genganger. Personer ser verden og situationer forskelligt. Hvis du som afsender eller modtager er bekendt med forskelle, kan det styrke kommunikationen og samarbejdet.

Hos os kobler vi teori med praksis. Undervisning på land. En kapsejladsbåd er det perfekte værktøj, når teams skal opleve situationer i virkligheden. Med en kyndig instruktør på båden, får I lov til at sætte det perfekte hold og træne frem mod kapsejlads.

Bedre sammenhold

Kendskab og viden om forskelligheder styrker samarbejdet.

Klar kommunikation

Hvordan skal beskeden eller opgaven overleveres korrekt.

Sæt det optimale team

Forskellige kompetencer og personligheder spiller hinanden stærke.

Profilanalyse af deltagere

Extended DISC profil til alle deltagere og teamet.

Derfor skal du bruge sejlsport som værktøj

At sejle en båd kræver et team der kan arbejde sammen. Forskellige opgaver og ansvarsområder skal løses og der er brug for alle. Men hvem skal tage de svære beslutninger, hvem kan analysere vinden og hvem kan fokusere længe nok, til at kunne styre båden.

Vigtigheden i forskellene

Ethvert succesfuldt sejlerhold, består af forskellige profiler. Instruktøren på båden kender til opbygningen og udnyttelsen af forskellighederne. Det er typisk en sejler som er, eller har været på topniveau og repræsenteret Danmark ved EM, VM eller OL. Derfor ved de om nogen, hvad det kræver at performe.

Sejl med os, hvor
det passer dig

Vore lokationer er nøje udvalgt ud fra kriterier omkring bådtyper og ikke mindst farvandet, er altafgørende.

Aarhus
I Aarhus har vi hos DKsejlsport otte både liggende permanent, og der kan afholdes events i enten Kaløvig eller ved Aarhus Internationale Sejlsportscenter. Her er adgang til mødelokaler og overnatningsmuligheder.

Middelfart
I Middelfart ligger Danmarks største center med hele 17 både. Match Racing Denmark er placeret i det smukke Fænøsund midt i Naturpark Lillebælt. Her er mange spændende lokationer og faciliteter til alt fra små team-events til store firmafester.
Matchrace i Middelfart

København
Nær København har vi både i Skovshoved og i hyggelige Dragør. I begge havne er der adgang til restauranter og og mødelokaler, hvis man vil kombinere sejlads med interne møder, eller samlinger.