VELKOMMEN TIL MATCHRACE

Kommunikations-
træning i realistiske situationer

En virkelighedsnær og praktisk øvelse, der synliggør vigtigheden af klar og simpel kommunikation

ee

Lær at samarbejde og kommunikere på en båd i konkurrencemode

Vi nærmer os en bøje, hvor der skal eksekveres en manøvre. Alle personer ombord har en opgave, som skal klares synkront. Men hvordan formidler vi denne komplekse opgave og sikrer, at alle forstår hvad der skal ske?

Udefra set, er det et studie i disciplinen at gøre sig forståelig og kommunikere i øjenhøjde. Men også at turde at sige fra, hvis man tvivler på opgaven. Ansigtet og kropssproget siger alt, men ombord på båden, er mandskabet presset og handler instinktivt. Derfor stiller manøvren store krav til alle og synliggør manglende kommunikation.

Præcis og klar kommunikation

Bliv skarp på at give og modtage effektiv og hurtige opgaver.

Sig fra, hvis du ikke forstår

I pressede situationer ser vi ikke kropssproget, så sig, hvis du er i tvivl

Komplekse opgaver – simple løsninger

Det simple er det sværeste, men kan være yderst effektivt

Synliggør strategien og skab tillid

Stilhed kan opfattes som usikkerhed – kommunikation giver ro

Det er fascinerende, hvor lidt der skal til, for at en manøvre lykkes. Men når hjernen er på overarbejde, ser vi ikke detaljerne. Det stiller krav om en klar kommunikation ombord. Uanset om det er verdensstjerner, eller gæster, som bemander båden. 

Niels Kinch

Europamester og instruktør

Kommunikationstræning for ledere

Opgaven at sejle en båd i konkurrencemode, minder utroligt meget om situationer hjemme i virksomheden, når vi skal eksekvere hurtigt og effektivt. Derfor skal vi træne det og være nysgerrige, så vi har værktøjerne næste gang de skal bruges. Den træning skal gøres i et virkelighedsnært miljø, som stiller de samme krav til holdet.

Fejlkultur under træning.

Vores dygtige instruktører vil under træningen hjælpe og guide jer. Deres overblik og erfaring sikrer at de forudser fejlene, inden de opstår. Derfor sætter de relevante manøvrer op, som udfordrer og stiller krav til jer som hold og det samarbejde I har på båden. Vi lader jer lave fejlene og lader jer selv, være med til at identificere disse. På den måde vil I når kapsejladsen starter, være forberedte og forudseende omkring de udfordringer der opstår.