VELKOMMEN TIL MATCHRACE

Teambuilding events & teamudvikling

En virkelighedsnær og praktisk øvelse, der synliggør hvornår
teams performer optimalt

Derfor skal du bruge sejlsport til teambuilding

Sejlsport er den mest vindende sportsgren i Danmark. Tænk bare på, hvordan danske sejlere nærmest er garant for medaljer til OL. Ofte i flere klasser. Det interessante er ikke kun de individuelle top-præstationer. Det er i lige så høj grad, alle dem som ikke kommer til OL. For i flere tilfælde har vi op til 5 danske teams i top-10 på verdensranglisten, kort inden OL.

Vidensdeling er nøgleordet

I modsætning til mange andre lande, er det danske landshold et HOLD. De rejser sammen, bor sammen, spiser sammen og træner sammen. At udfordre hinanden og dele erfaringer ligger dybt i danske sejleres DNA og selvom man kæmper om samme nationsplads, ved man at bedre træningskollegaer, giver bedre resultater. Man gør groft sagt sin værste konkurrent, til den største hjælper.

Bedre sammenhold på arbejde

En god dag i uvante rammer, med nærhed og fælles oplevelse.

Præcis og klar kommunikation

Bliv skarp på at give og modtage effektiv og hurtige opgaver.

God og konstruktiv feedback

Skab en ærlig og konstruktiv feedback kultur.

Vidensdeling i fokus

Bliv bedre til at dele viden på tværs af organisationen.

ee

Giv dit team en oplevelse til søs, som sætter fokus på samarbejde, kommunikation og vidensdeling 

Et teambuilding event til søs er en oplevelse, som huskes. For rigtigt mange er det uvante omgivelser og for langt de fleste, er det første gang de sætter fødder på en sejlbåd. En blanding af 100% lydløs sejlads, krydret med et konkurrence-element, giver en masse energi. 

Opgaven at få en båd til at sejle, er på mange måder kompleks. Vi har forsimplet det, så alle får en følelse af at være lykkedes med opgaven.

Jeg har prøvet mange forskellige typer Teambuilding, men denne ligger absolut i toppen, tak for en kanon eftermiddag på vandet.

Jesper Marcher

Ammega, Internal Sales

Hvad er Matchrace og hvorfor er det så populært til teambuilding?

At sejle en kapsejladsbåd, kræver forskellige roller og kompetencer. Der er brug for alle hænder og hoveder, når denne komplekse opgave skal løses. Med en topsejler som instruktør på båden, får I selv til opgave at skabe det bedste resultat, når der skal kapsejles.

Matchrace er en sejladsform, hvor 100% identiske både dyster på korte, simple kapsejladsbaner. Det er altså udelukkende det team ombord på båden, der gør forskellen. Holdet ombord – det er jer. Vi har en professionel instruktør ombord på hver båd, men det er jer der sætter holdet og bemander alle opgaver.

Unikt prisvindende koncept

På utrolig kort tid, i samarbejde med instruktøren, lærer I at sejle. Herefter er opgaven at forfine ansvarsområder, kommandoveje og kommunikationen, så holdet ofte vil komme i High Performance mode og opleve at tingene spiller. Forskellene på performance bliver direkte synliggjort i bådfart mod konkurrenterne og er derfor hele tiden målbart.

Det faktum, at vi kan stille et team, en utrolig kompleks opgave, som de ender med at lykkes med er unik og er direkte relaterbar til dagligdagen i virksomheden.

Teambuilding instruktører

Michael Hansen

OL-deltager og aktiv landsholdssejler

Katrine Bendix

VM-medaljevinder i 49’er

Martin Aamann

Topsejler i Laserjolle

André Højen

Landsholdssejler i Finn-jolle

Fokus på indhold og udbytte

Personprofiler

Med basis i holdets personprofiler, kan vi sammensætte events, hvor vi fokuserer på at udnytte forskelligheder ombord

Kommunikation

Båden er et optimalt miljø at træne og teste præcis og klar kommunikation. Vi sætter situationer op, som stiller krav til dette.

Vidensdeling

Dansk sejlsport har en fantastisk kultur omkring vidensdeling, som sikrer at vi vinder medaljer til OL

Vi elsker glade kunder

Jeg synes dagen var yderst vellykket, hvor vi fik sat det aftryk i vore kollegaer, som vi ønskede. Vi så at alle var proaktive om egen rolle og bidragede. Bådene er et helt optimalt værktøj til opgaver som dette.

Anette Storm

Regionsdirektør, DS Flexhal

Unikt koncept med fantastiske instruktører. Alle firmaer skulle prøve det som teambuilding. Alle kan være med, uanset sejl erfaring eller mangel på samme.

Lise Grevenkop-Castenskjold

Businesscoach, Mindfulrich

De bedste teambuilding-kroner jeg nogensinde har investeret. En fantastisk oplevelse for alle!

Søren Laursen

Adm. Direktør, Finanssektorens uddannelsescenter

Er du nysgerrig?

 

Få 3 eksempler på teambuilding-events med priser og programforslag

Sejl med os, hvor det passer dig

 

Vore lokationer er nøje udvalgt ud fra kriterier omkring bådtyper og ikke mindst farvand. Sikkert farvand, hvor der er gode forhold til at have gæster med på vandet, er altafgørende.

Aarhus
I Aarhus har vi hos DKsejlsport otte både liggende permanent og kan afholde events i enten Kaløvig eller ved Aarhus Internationale Sejlsportscenter. Her er adgang til mødelokaler og overnatningsmuligheder.

Middelfart
I Middelfart ligger Danmarks største center med hele 17 både. Match Racing Denmark er placeret i det smukke Fænøsund midt i Naturpark Lillebælt. Her er mange spændende lokationer og faciliteter til alt fra små team-events til store firmafester.

København
Nær København har vi både i Skovshoved og i hyggelige Dragør. I begge havne er der adgang til restauranter og og mødelokaler, hvis man vil kombinere sejlads med interne møder, eller samlinger.

VI SVARER INDEN 24 TIMER

Få et uforpligtende tilbud

Dine oplysninger

Deltagere

Varighed

Arrangementtype

Ekstra

01

Type?

02

Hvor mange?

03

Længde