VELKOMMEN TIL MATCRACE

Sail For The Goals

Spørgsmålet er ikke om vi skal skabe en bæredygtig fremtid – Spørgsmålet er hvordan?

Hvad er Sail For The Goals?

Sail For The Goals er en dag med FN’s 17 verdensmål i fokus. Vi skal, som virksomheder og borgere, tage ansvar for at fortælle vigtigheden af disse 17 mål. På denne dag pakker vi formidlingen ind i sejlsport og konkurrence, hvor hvert hold kæmper for et verdensmål.

Fredag den 30. august mødes virksomheder og skoler på vandet i Naturpark Lillebælt ved Kulturøen i Middelfart. Her skal de dyste imod hinanden, med det fælles mål, at oplyse om vigtigheden i de 17 verdensmål. Hvert hold har udvalgt det mål de synes er vigtigst og som de vil kæmpe for og bærer dagen igennem et flag, som symboliserer netop deres mål.

Bag eventet står Sejlsportsligaen, Middelfart Kommune, Goodwings og Match Racing Denmark. Der skal sejles i 37-fods top tunede Match Race både der bemandes af 5-6 personer + en instruktør. Med sig har de en topsejler, som kan hjælpe dem og vil sikre at regler og sikkerhed overholdes. Men når de sejler ræs er det virksomheden selv, der bemander alle pladser og tager beslutninger.

Derfor deltager virksomheder

Vi har alle et ansvar for, at udbrede kendskabet og dermed opnå de 17 verdensmål. For virksomheden er dette en oplagt mulighed for at synliggøre vigtigheden, internt til medarbejdere og dermed til familier.

Derudover giver timerne til søs og på land, virksomheden mulighed for, at danne vigtige relationer, med andre virksomheder så de kan kombinere “core business” med CSR.

Der bliver altså mulighed for at aktivere medarbejdere, samarbejdspartenere eller leverandører i et sundt og medrivende miljø.

Hvor og hvornår

Det hele foregår ved Kulturøen d. 30. august 2019 fra kl. 16:00 til 20:00.

På land vil der være aktiviteter og oplysning om de 17 verdensmål. Der er altså god mulighed for at hele familien kan aktiveres på land.

 

 

 

Skal din virksomhed deltage?

Er dette event noget for din virksomhed eller vil I på anden måde bakke op om eventet?

Kontakt Niels Kinch på nk@matchrace.dk eller på telefon 71997507

Vi glæder os til at se jer om

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)