VELKOMMEN TIL MATCHRACE

VVS firma holder anderledes julefrokost i februar

Rastek VVS tog kollegaer og koner med på vandet til matchrace event

Til daglig er Rastek VVS en virksomhed, som udfører alle former for VVS opgaver, uanset om der er tale om nybyggeri, renoveringsarbejde eller totalløsninger. Men lørdag d. 22 februar 2020 blev ejeren af VVS firmaet Søren Rasmussen og hans fire kollegaer, hevet væk fra dagligdagens velkendte arbejdsopgaver på land og sendt ombord på to kapsejladsbåde. Alt dette i selskab med deres koner.

Et event som skulle være virksomhedens julefrokost. En julefrokost som ikke skulle være som det plejer og som skulle være noget både kollegaer og hustruer ville huske. Virksomheden havde valgt en februardag hvor blæsten var kraftig, men humøret var højt.

Julefrokost, men samtidig teambuilding

 

Der var to både i vandlede det i høj grad stadig om samarbejde og VVS’erne blev sammen udfordret og tvunget til at finde løsninger og arbejde sammen for at få båden i mål.

Trods en kold og kraftfuld februarblæst i smukke Kaløvig lykkedes det alle dagens deltagere at sejle bådene og dyste til i alt fire kapsejladser. Dagen sluttede af i læ, tørvejr og varme inde på Kaløvig Badehotel hvor der blev snakket og grint over dagens oplevelser.

Det blev til en dag med både konkurrence og underholdning. Men samtidig var seriøsitet og koncentration yderst vigtigt for at vinde sejladset. Kvinderne tog de første to sejre, mens mændende hentede de to sidste. Deres julefrokost blev en dag, som af deltagerne vil huske og snakke om i lang tid, da det er så langt fra deres hverdag. Alle var i uvante omgivelser og alle lykkedes med opgaven.

Ansvarsfordeling

Fælleskab og sammenhold

Tillid og fælles mål

Rastek VVS dag på vandet og lærte hurtigt med hjælp fra deres instruktører at sejle bådende. De trodsede blæsten, fik høj fart på bådende og havde en succesfuld dag.