VELKOMMEN TIL MATCHRACE

VVS firma bruger sejlads til anderledes julefrokost

Rastek VVS tog kollegaer og hustruer med på vandet til matchrace event

Til daglig er Rastek VVS en virksomhed, som udfører alle former for VVS opgaver, uanset om der er tale om nybyggeri, renoveringsarbejde eller totalløsninger. Men til et event til søs blev ejeren af VVS firmaet Søren Rasmussen og hans fire kollegaer, hevet væk fra dagligdagens velkendte arbejdsopgaver og sendt ombord på to kapsejladsbåde, sammen med deres hustruer.

Rastek VVS brugte eventet til søs til en anderledes form for julefrokost. En julefrokost som ikke skulle være som det plejer og som skulle være noget både kollegaer og hustruer ville huske. Virksomheden havde valgt en februar-dag hvor blæsten var kraftig, men humøret var højt.

Julefrokost og teambuilding

 

Selvom om formålet med dagen var at holde julefrokost på utraditionel vis, handlede det i høj grad stadig om at holde fokus på samarbejde. VVS’erne blev sammen udfordret og tvunget til at finde løsninger og arbejde sammen for at få bådene i mål.

Trods en kold februarblæst i smukke Kaløvig lykkedes det alle dagens deltagere at sejle bådene og dyste i, i alt fire kapsejladser. Dagen sluttede af i læ, tørvejr og varme inde på Kaløvig Badehotel hvor der blev snakket og grint over dagens oplevelser.

Det blev til en dag med både konkurrence og underholdning. Men samtidig var seriøsitet og koncentration yderst vigtigt for at vinde sejladset. Kvinderne tog de første to sejre, mens mændende hentede de to sidste.

Julefrokosten blev en succes. En dag, som deltagerne vil huske og snakke om i lang tid, da det er så langt fra deres hverdag. Alle var i uvante omgivelser, men alligevel lykkedes alle med opgaven.

Ansvarsfordeling
Fælleskab og sammenhold
Tillid og fælles mål

Rastek VVS og deres hustruer lærte hurtigt med hjælp fra deres instruktører at sejle bådende. De trodsede blæsten, fik høj fart på bådende og havde en succesfuld dag.