FYRAFTENSRACE MED KOLLEGAERNE

Unikke oplevelser sammen

Når man har allermest travlt og arbejdsdagene er lange, skal man huske at have det sjovt

Hos Palby Marine går man altid den ekstra meter for kunden. I en sæsonforretning kan det betyde lange arbejdsdage og travle tider, når alle danske sejlere skal på vandet. Men netop i de travle tider, er det ekstra vigtigt at have det sjovt. Derfor blev en juni-aften i deres absolutte højsæson til en tur på vandet, med fuld knald på, masser af action og konkurrence.

Den naturlige tilknytning til vand, når efternavnet er “Marine” er ikke en selvfølge. Mange havde kun prøvet motorbåde eller havde helt begrænset erfaring. Så lige denne aften, var det alt fra OL-bronze vindere til nybegyndere, som fik en fed oplevelse sammen.

Palby ånden på prøve

Hos Palby har man nogle leveregler, som er en vigtig del af virksomhedens DNA og som har været i firmaet fra start – for mere end 25 år siden. Summen af de syv leveregler handler om fokus, præcision og frihed. De samme ting som gør sig gældende på en kapsejladsbåd. Vi kan ikke være alle steder, men hvis vi har tillid til de andre, kan vi alle fokusere på vores opgave.
“Man bliver virkelig grebet af det og det er så intenst. Det var en super aften og folk her havde en fantastisk oplevelse.

Fed teambuilding?” Christina Rosenkvist

Marketingchef, Palby Marine

Med en gruppe som denne, hvor nogle er kapsejlere og andre er begyndere, handler det om at skabe et ligeværdigt sprog. Derfor startede vi som altid, på et niveau, hvor alle forstod opgaven. Der er altid nogle som er nervøse og her er det ekstra vigtigt, at der bliver taget hånd om det, så alle føler sig sikre og komfortable.
“Jeg har arbejdet med motorbåde i 20 år, men har aldrig sejlet en sejlbåd. Jeg troede faktisk det ville blive lidt kedeligt, men hold fast hvor er det intenst. I perioder mister man totalt overblikket, fordi man har fokus på en opgave. Det er virkelig sjovt.” Allan Loch

Indkøber, Palby Marine