THE OCEAN RACE KOMMER TIL AARHUS

Enestående sejloplevelse midt i verdens største kapsejlads

Aarhus In-Shore Race, 1. 2. 3. 4. 7. juni 2023

Kom helt tæt på verdens absolut vildeste kapsejlads

Aarhus er en del af den kæmpe store begivenhed, The Ocean Race – og det vil vi gerne give jer en helt særlig mulighed for at opleve.

Mens mange andre oplever The Ocean Race fra vandkanten, kan I få lov til at opleve det fra vandsiden, lige i hjertet af mega-eventet. En eksklusiv sejloplevelse, hvor I får lov at sejle vores matchrace kapsejladsbåde.

En oplevelse, der svarer til, at I får lov til at køre en tur på Formel 1 banen i Monaco, eller stå midt på banen under Champions League finalen.

 

Sådan oplever du den unikke begivenhed

Vi tilbyder en helt unik sejloplevelse i selskab med topsejlere.

Vores erfarne sejlere vil ikke kun lære dig at sejle båden, men også dele fascinerende fortællinger, som virkelig understreger hvor imponerende The Ocean Race er og hvor meget det kræver af sejlerne ombord.

Lige der hvor the Ocean Race ligger til, får I en unik oplevelse af kapsejladsen og de imponerende både, alt imens I selv lærer at sejle en kapsejladsbåd.

Vi glæder os til at se dig deltage i The Ocean Race festen!

  • Kom allertættest på verdens mest imponerende kapsejlads
  • 3 timers unik oplevelse (sejlererfaring er ikke nødvendig)
  • Topsejlere, som instruktører
  • Historier og fortællinger om The Ocean Race
  • Mad- og drikkebillet til The Ocean Race’s madboder

Hvad er The Ocean Race?

The Ocean Race er en  kapsejlads jorden rundt, som bliver afholdt hvert tredje år. En kapsejlads, som foregår over flere måneder og krydser nogle af verdens mest udfordrende farvande.

Kapsejladsen tiltrækker nogle af verdens bedste sejlere, der kæmper om at krydse linjen først, mens de udfordres af voldsomme vejrforhold og en intens konkurrence. Udelukkende med vindens kræfter, skal top sejlerne i verdens hurtigste kapsejladsbåde sejle jorden rundt. 

 

Matchrace | DKsejlsport