VIDENSDELING I SEJLSPORT

Skippermøder – en del af vinderkulturen

Skarp relation mellem dansk sejlsports succes og dagligdagen i virksomheder

ee

Hvad gør dansk sejlsport unikt?

Som det lille land i verden med flest medaljer inden for sejlsporten.

Hemmeligheden bag succesen er sammenhold. I sejlsporten arbejder vi sammen. Uanset om vi er konkurrenter. Alle er enige og bevidste om ét fælles mål – nemlig at Danmark skal have medaljer. Der er ikke kun fokus på én sejler, men på alle talenter, som hjælper hinanden til at blive endnu bedre. Alle sejlere er ét team.

For at få de bedste resultater bruger dansk sejlsport bl.a. et redskab kaldet skippermøder. Et redskab man kan bruge i nærmest alle sammenhænge, både i sejlsporten, men også i erhvervslivet og i de teams der findes ude på arbejdspladserne.

 

Vidensdeling i fokus

En kultur hvor man deler alt viden, for at løfte det fælles niveau.

Stærke mikro-miljøer

Udviklingsmiljøer som skaber talenter kontinuerligt

Makro-miljøer som udfordrer

Udfordringer på højere niveau med flere krav

25-50-25 Reglen

Varieret træning og modstand i dagligdagen

Skippermøder i praksis

Inden en sejlads eller en træning starter, samles alle sejlere til et møde med træneren. Her tegner og fortæller træneren, hvad der skal ske på vandet.

Skippermødet er et simpelt, men effiktivt og meget nødvendigt værktøj. Det er en del af kulturen i sejlsporten og den finder sted hver eneste gang der sejles. Mødet har bevist dens virkning i mange år og viser det den dag i dag hver gang Danmark henter medaljer hjem fra f.eks. de olympiske lege.

Skippermøder som værktøj i virksomheden

Denne vidensdeling er altafgørende, da den er med til at gøre alle sejlere dygtigere hver gang de er på vandet. Skippermødet skaber en vinderkultur. Mødet bruges uanset hvilket niveau man sejler på. Det er dermed et værktøj, som alle kan benytte sig af og som alle kan få gavn af, både i sejlsporten og i erhvervslivet.

Skippermødet kan bruges i alle slags virksomheder. På den måde har alle medarbejdere hele tiden forståelse for hvad der sker og hvad deres opgaver er. Yderligere kan værktøjet benyttes så medarbejderne har mulighed for at hjælpe hinanden og på den måde gøre virksomheden endnu stærkere. Med skippermøder er alle i virksomheden klar over de fælles mål.

VI SVARER INDEN 24 TIMER

Få et uforpligtende tilbud

    Dine oplysninger





    Deltagere

    Varighed

    Arrangementtype

    Hvor vil du sejle fra

    01

    Type?

    02

    Hvor mange?

    03

    Længde

    Sejl med os, hvor
    det passer dig

     

    Vore lokationer er nøje udvalgt ud fra kriterier omkring bådtyper og ikke mindst farvandet, er altafgørende.

    Aarhus
    I Aarhus har vi hos DKsejlsport otte både liggende permanent, og der kan afholdes events i enten Kaløvig eller ved Aarhus Internationale Sejlsportscenter. Her er adgang til mødelokaler og overnatningsmuligheder.

    Middelfart
    I Middelfart ligger Danmarks største center med hele 17 både. Match Racing Denmark er placeret i det smukke Fænøsund midt i Naturpark Lillebælt. Her er mange spændende lokationer og faciliteter til alt fra små team-events til store firmafester.
    Matchrace i Middelfart

    København
    Nær København har vi både i Skovshoved og i hyggelige Dragør. I begge havne er der adgang til restauranter og og mødelokaler, hvis man vil kombinere sejlads med interne møder, eller samlinger.