VELKOMMEN TIL MATCHRACE

Speedbådskørekort på bare 1 dag

Få dit speedbådskørekort med god faglig undervisning og beståelsesgaranti.

For nybegyndere

Vælg et heldagskursus, me fuld undervisning. 

For øvede

Øvede sejlere kan vælge at lave selvstudie

Trænerkursus

Målrettet kursus til sejladstrænere, med fokus på sikkerhed og træneropgaver

Bliv godt klædt på til speedbådsprøven

Med et speedbådskørekort hos os, får du ikke bare det lovpligtige kort. Du får også en masse tips og tricks, som kan bruges når du selv skal på vandet næsten hver dag hele året. De er sejlsportstrænere og samler derfor hver måned, flere hundrede bøjer op og laver utallige manøvrer. Derfor har de den optimale forudsætning for at lære fra sig.

Som udgangspunkt har vi 2 typer kurser. Med selvstudie eller med fuld undervisning. Du har altså muligheden for at tage teorien hjemme foran computeren. Vælger du fuld undervisning, klæder vi dig på til prøven.

<script src="https://matchrace.activehosted.com/f/embed.php?id=28" type="text/javascript" charset="utf-8"></script>

Selvstudie eller teoriundervisning

Du bestemmer om du vil læse teorien selv, eller undervises

Dygtige undervisere

Sejlere med stor praktisk erfaring og vant til at undervise

Gode både med meget plads

Op til 12 kursister af gangen, så man kan dele viden og erfaringer.

Beståelsesgaranti

Skulle det ikke lykkes at bestå prøven, får du gratis tilbudt ny dato

Middelfart eller Aarhus

Heldagskursus med beståelsesgaranti. Gruppearrangement for op til 10 personer

Tidspunkt efter aftale

Pris: 9950,- + prøvegebyr (5000,-)
Op til 10 personer

Ofte stillede spørgsmål

Er der nogen aldersgrænse?

Kursisten skal være fyldt 16 år, for at kunne gå til prøven

Hvordan foregår betalingen?

Du betaler ved tilmelding til kurset her på siden.

Hvad betyder beståelsesgaranti?

Hvis en kursist ikke skulle bestå prøven, bliver vedkommende tilbudt et nyt kursus og en ny prøve, uden beregning

Er der prøvegebyr på alle kurser?

Ja, der er et prøvegebyr på 500 dkr. på alle kurser, som dækker prøven, censor og kortet. De betales samtidig med tilmelding her på siden.

Hvad må man med et speedbådsbevis?

Med et seedbådsbevis må du sejle alle fartøjer på vandet, så længe fartøjet er under 15 meter.

Er der forskel på speedbådsbevis, speedbådskørekort og speedbådscertifikat?

Nej, de er alle sammen samme bevis. Det bliver blot kaldt forskellige navne i daglig tale.

<script><!-- [et_pb_line_break_holder] -->jQuery(function($){<!-- [et_pb_line_break_holder] --> $('.et_pb_accordion .et_pb_toggle_open').addClass('et_pb_toggle_close').removeClass('et_pb_toggle_open');<!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --> $('.et_pb_accordion .et_pb_toggle').click(function() {<!-- [et_pb_line_break_holder] --> $this = $(this);<!-- [et_pb_line_break_holder] --> setTimeout(function(){<!-- [et_pb_line_break_holder] --> $this.closest('.et_pb_accordion').removeClass('et_pb_accordion_toggling');<!-- [et_pb_line_break_holder] --> },700);<!-- [et_pb_line_break_holder] --> });<!-- [et_pb_line_break_holder] -->});<!-- [et_pb_line_break_holder] --></script>

Hvem underviser på kurserne? 

Vores instruktører er sejlere, med stor praktisk viden. Bag vore kurser står Rasmus Slabiak, som har stor erfaring med at undervise i speedbådskørekort. Som meget aktiv sejler selv og uddannet bådebygger kan han give den fornødne ballast. Derudover arbejder han med vandet hver dag og håndterer svære situationer fra RIB-bådene. Han kommer derfor med en stor praktisk ballast.

Hvordan tager man speedbådskørekort?

Et speedbådskørekort får man ved at gå til en prøve med en censor. Der er en teoretisk og en praktisk del, som tæller i en samlet vurdering. Der er altså ikke en teoriprøve på samme måde, som til et bilkørekort. Til gengæld svarer det til når man skal til køreprøve, hvor den motorsagkyndige kan stille spørgsmål.

Hvis du vælger et kursus med selvstudie, får du tilsendt materiale, som du skal læse igennem. Én uge før kurset, får du adgang til en test, hvor du kan se nogle af de spørgsmål, som du kan blive stillet på dagen. På dagen starter vi på landet og træner manøvrer. Her kan der være op til 12 personer ombord, så I har rig mulighed for at dele erfaringer under træningen. Sidst på dagen kommer en censor og bytter med underviseren. Her vil I så få lejlighed til at lave manøvrer og svare på spørgsmål.

Tager du en fuld dag med undervisning, går vi igennem teorien i et gruppelokale. Det er gennemprøvet materiale, som virker rigtigt godt. Underviseren inddrager kursisterne hjælper med de ting, som kræver dybere gennemgang. Når undervisningen er færdig, tager vi på vandet, præcis som hvis du havde lavet selvstudie.

Læs mere om regler for speedbådskørekort her