VELKOMMEN TIL WOMAN

19. august 2019

Kombinér netværk og personlig udvikling, med sjov og fantastiske oplevelser

ee

Mærk kampgejsten, når 60 erhvervskvinder mødes og sejler om kap

Hvert år afholder vi Woman, som er lækre oplevelser og netværk, kombineret med kapsejlads. Det smukke Hindsgavl Slot lægger faciliteter til, når der skal dystes til vands og netværkes til lands.

60 kvinder får en forrygende dag, med frisk vind i håret, røde kinder og en fælles oplevelse som giver stof til eftertanke. Under sikre forhold, med en dygtig instruktør ombord, får I mulighed for at sejle jeres egen toptunede kapsejladsbåd.

Den smukkeste lokation nogensinde

Med en have der går direkte ned til stranden og egen bådebro, kan vi næsten ikke få bedre lokation, til dette års Woman. Hindsgavl Slot vil tage sig kærligt af os før, under og efter sejladsen.

Der vil løbende og skiftevis være pauser til holdene, hvor der kan tankes forfriskninger, vidensdeles og netværkes på bådebroen og i de små hyggelige bådhuse. Her er direkte udsigt til kapsejladsbanen og I vil løbende kunne følge med i resultaterne.

Alt i alt – mere sejltid og mere netværk

Woman 2019 – mandag d. 19. august

PROGRAM:

Kl. 10:00 Velkomst
Kl. 11:00 Træningssejlads starter
Kl. 13:00 Første kapsejlads
Kl. 17:00 Præmieoverrækkelse på terrassen
Kl. 18:00 Middag

PRISER:

– Eventbillet person 1.450,-
– Eventbillet hold (maks 6 pladser) 7.250,-
– Slotsmiddag pr. person 499,-

Priserne er excl. moms

Vi glæder os til at se jer om

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg kunne sejle?
Nej absolut ikke – det skal vi nok lære dig. Vi har hver dag gæster med på vandet, som aldrig har været på en sejlbåd før. Instruktørerne er uddannet til at lære jer at håndtere båden.
Kan man falde i vandet?
Det kan selvfølgelig ske, men det er yderst sjældent. Sker det, ligger der en RIB (gummibåd) lige ved siden af, klar til at samle op. Vi bærer selvfølgelig alle sammen redningsveste hele tiden. Desuden er instruktørerne hele tiden i radiokontakt med hinanden og land.
Er der forplejning inkluderet?
Ja – alt er inklusiv. Hindsgavl Slot sørger for at vi ikke mangler noget i løbet af dagen, både af drikkevarer og mad. Middagen efter arrangementet er valgfrit
Bliver jeg søsyg?
Vi kan roligt sige, at du ikke bliver søsyg. Vi sejler i så roligt farvand og da alle er aktive, sker det aldrig ombord på vores både. Aktivitet og at man er tæt på vandoverfladen, samt at man deltager aktivt i sejladsen, gør at vi aldrig oplever det.
Hvad kan man vinde?
Udover æren ved at skyde en champagneflaske af fra toppen af podiet, er der selvfølgelig præmier. Og i år bliver der lidt ekstra at kæmpe om
Hvilke både sejles der i?
Vi sejler i en såkaldt DS37 matchracer. Den er bygget til kapsejlads, men utrolig simpel at håndtere. Det er den klart sikreste og mest velegnede båd til formålet.
Kan jeg være sikker på at sejle med min veninde?
Hvis I skriver på tilmeldingen, hvem I gerne vil sejle sammen med, sørger vi for at sætte jer på hold sammen.